2017. szeptember 15., péntek

SZERECSENMOSDATÓ ÁGOSTON LÁSZLÓ

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2017.09.15. 


A párbeszéd feltétele, hogy megkezdjék börtönbüntetésük letöltését, akik a legsúlyosabb bűnöket követték el a nép, a demokrácia, a társadalmi béke ellen...

...Kedves Ágoston László!

Felhívásod arra, hogy békéljünk meg Orbán Viktorral, hiszen ő sem lehet csak rossz, biztos van benne is valami jó, nem csak együgyű és egy óvodás értelmi szintjét feltételezi a társadalomtól, de káros is, mert egyenlőségjelet teszel Orbán Viktor és azok közé, akik attól óvják Magyarországot, a világot, amit Orbán Viktor és társai képviselnek. A totalitarizmustól, a diktatúrától, az önkénytől, az önzéstől, a másik semmibe vételétől, a szolidaritás és az empátia, a humánum alapvető hiányától. Ezek nem békíthetők ki azokkal az értékekkel, amelyek ezeknek pont az ellentétei. A demokráciával, a szabadsággal, a szolidaritással, a másik tiszteletével, az empátiával és a humánus magatartással.

A párbeszéd és a megbékélés ma Magyarországon nem azon múlik, hogy ki mit gondol a másokról. A feltétele nem egymás igazának elismerése, hanem az, hogy megkezdjék jogos börtönbüntetésük letöltését azok, akik a legsúlyosabb bűnöket követték el az ország népe, a demokrácia, a szabadság és a társadalmi béke ellen, akik a saját zsebükre dolgoztak a demokrácia adta lehetőségekkel súlyosan visszaélve. Majd ha szabadultak, akkor keressük velük a közös nevezőt, amiről elindulhatunk velük együtt egy jobb jövő felé. Ezt jelenleg csak nélkülük tudjuk elképzelni, a sorozatgyilkosokkal szemben meglévő minden empátiánk ellenére is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.