2017. szeptember 19., kedd

UGYE, HOGY ÉN VAGYOK A HÜLYE?

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. Andrea
2017.09.19.


Ugye, hogy még egy bűnöző miniszter titkára és szeretője/felesége sem aludhat a híd alatt, a csatornában, a szabad ég alatt?

Ugye, hogy méltatlan lenne, ha albérletben kellene tengetniük értékes, közhasznú, fiatal életüket, mikor pöffeszkedhetnek a sajátjukban is?

Ugye, hogy rendben van, ha az ilyen jó időben, jó helyen született személyi titkároknak, egyben miniszterkölykök boldog keresztszüleinek alanyi jogon jár a közösből egy szelet?

Ugye, hogy nem felháborító és semmi rendkívüli nincs abban, hogy önkormányzati tulajdonban lévő lakásokat az önkormányzat vezetése áron alul pattint le ezeknek az embereknek?

Ugye, hogy nem is magyar az, aki sajnál egy 131 négyzetméteres, három szobás belvárosi lakást Rogán Antal bizalmasától?

Ugye, hogy az önkormányzat 27 millió forintos lakásvásárlási hitele, amelyet az előkelő ingatlan megvásárlásához nyújtott, bagatell és természetes, ha a Fidesz kormány szekértolóiról van szó?

Ugye, hogy lebontaná a kerítést, és beengedné a migránsokat minden olyan idegenszívű állampolgár, aki nem érti, hogy a 2008-ban 34 millió forintra becsült, mai árfolyamon akár 110 milliót is érő lakás vételára miért titkos?

Ugye, hogy Soros ügynöke mindenki, aki szerint velejéig korrupt az az önkormányzati vezetés, amelyik nem hajlandó legalább egy éve közérdekű adatokat nyilvánosságra hozni annak ellenére sem, hogy az 5 millió forint érték feletti szerződések nyilvánossá tétele törvényes kötelezettsége a szóban forgó V. kerületnek?

Ugye, hogy miután hosszú évek izzadságos munkájával Rogán Antal bűnöző áron alul szórta szét a belvárosi ingatlanokat a fideszes holdudvarnak, vagyis hűtlenül kezelte a közvagyont, az utódait is dicséret illeti, amiért folytatják e nemes hagyományt?

Ugye, hogy micsoda igazsága volt a miniszterelnök úrnak, amikor tegnap a parlamentben arra intette az ellenzéket, hogy ne a pénzért és a hatalomért politizáljanak?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.