2017. szeptember 22., péntek

ÜZENET ORBÁN VIKTORNAK: TE NEM LEHETSZ CSAK A MÁSODIK LEGKORRUPTABB! HÚZZON BELE GÁZSZERELŐ!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: András
2017.09.22.


Ez is biztos a Soros terv része! A második vagy! Egy ország zokog, tépi a ruháját, süllyed a föld alá szégyenében. Az oroszok megelőztek, szégyenben hagytak, és mint már annyiszor, ismét lehagytak bennünket. Viktor! Ezt nem hagyhatod! Ez a tündérország erősödik. Ez a föld, amit elloptál magadnak jobban teljesít! Ez egy erős és büszke szittya haza, és nem mindegy ki nevet a végén. És most Putyin nevet. Mit nevet? A képünkbe röhög, kacag rajtunk, táncol a keservünkön. Ezt nem hagyhatjuk!

Építsünk még több kertvégi stadiont, falusi sportcsarnokot, fővárosi felhőkarcolót, kisvasutat, kerékpárutat, hidat a patakon aranyárban. Rendezzünk még több vizes vébét, téli olimpiát, hegymászó kötélbarátot. Árazzuk túl a lehető legjobban a közbeszerzéseket, egy havernak sincs még magánrepülője, holmi luxus jachtokon cirkálnak a horvát villáik között. Legyen még több alapítvány, Hegedűs Zsuzsa, Lázár feleség módra. Kell még több tárca nélküli miniszter, aki annyira okos mint a hülye Kósa Lali, legyen még több miniszteri tanácsadó, gyaloglásért felelős biztosunk sincs.

Nyomjunk még több pénz a közmédiába, öntsük a reklámokat a Fidesz uralta médiának, a piacon azok ezek nélkül csak éhen halnának. Annak a szivaros faszinak a csatornája amúgy is csak erre jó, hát akkor legyen még több aranyevésre való a kedves kis feleségének. Szórjuk tele az utak mentét nagy kék szar plakátokkal, költsünk rá felesleges milliárdokat, hagy legyen a Tóninak még jobban táguló háza, ha már nem folyik hozzá, és hozzád a gazdag migránsoktól a letelepedési kötvényen keresztül pénz.

Vegyünk el még pénzt még az oktatástól. A jövő generáció elég ha azt tudja, hova rakja az ikszet a neved mellé, ha nem lenne elég a választási csalás a törvény átírásával. A tankönyv, az ebéd, a tanári fizetés legyen ingyenes, így sokat spórolunk a rezsim kiadásain.

Az orvosok, meg a nővérek is menjenek a fenébe a követeléseikkel. Az egészségügy is úgy jó, ahogy van, minek is akar beteg lenni akárki ezen a földön. Dolgozzon, sportoljon a választó, akkor majd nem lesz beteg, és nem sír a szájuk a CT meg ilyenek hiánya miatt.

Viktor! Felszólítalak a helyzet megváltoztatására. Állítsd még jobban a saját lábára a családod, adj még több vásárlási lehetőséget annak a hülye gázszerelődnek, aki a nevedben gyűjti a vagyont. Matolcsy most mondta, jön az aranykor, hát akkor szarj még több aranyat magadnak a közpénzből. Jó, jó, Gyuri elmebeteg, ezt látszik is rajta de a Te teremtményed, vedd komolyan a szavait, még ha az egész ország, meg a szakma röhög is rajta. Mégis csak jegybank elnököt csináltál belőle, hát akkor hagy szórja a pénzt feléd a közösből...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.