2017. szeptember 17., vasárnap

VEDLÉS VAN MÁR NARANCSBŐRBEN

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2017.09.16. 


Azért írok most elsősorban nektek, fideszes képviselőknek, mert hétfőn kezdődik az őszi parlamenti ülésszak és nem ártana, ha addig figyelembe vennétek az alábbiakat:

Fogy a hívők tábora a fideszeseknél. Lassan, de biztosan eltávolodnak a csalódottak. Sokan még azt sem tudják, hová, csak el innen ezektől, minél messzebb. De mitől is lettetek narancsbőrösök oly sokan? Egyértelmű, hogy attól a helytelen életviteltől, amelyet ti akár helyesnek is véltetek. Mert ez a narancsbőrösök tragédiája. Meg vagytok győződve arról, hogy az a tökéletes, helyénvaló, erkölcsös és követendő – másképpen szólva, egyedül az a nemzeti –, amit ti gondoltok, amit ti cselekedtek. A többi a „futottak még” kategória. Ez szarvashiba, beláthatjátok! Ma már sokan véresre vakarjátok narancsbőrötöket attól a sok badarságtól, kontár politikai megnyilvánulástól, amatőr intézkedéstől, amelyet a nemzeti ügyek képviseletében idáig elkövettetek – kevés jócselekedeteitek ellenére.

A tegeződésért pedig nem kérek elnézést. Oka csak egy, de az tántoríthatatlan! A nemzet sorsáért való aggódás közös nevezője most a tegeződés, még akkor is, ha közületek sokan egzisztenciális okokból, szerintem csak alibiztetik hazaszeretetüket. Mi másért nem szólna párttársához soha egy szót sem a Farkas Flórián mellett ülő, amúgy sem bőbeszédű társatok, miközben féloldalt ülve, tüntetően jelzi különállóságát. Vagy miért hallgat bölcsen Navracsics és Pokorni pont akkor, amikor szólni kellene? Tartsatok végre önvizsgálatot! Ideje lenne! Mondjátok meg a pasaparkinak, hogy több szerénységet, a futsalosnak meg, hogy nem kell annyit idegeskedni. A birkózó elnököt sem árt figyelmeztetni, hogy mielőtt megszólal, gondolkodjon.

Ami pedig az elhíresült nemzeti hitvallásotokat illeti, mellékesen megjegyzem, hogy már 1959/63-ban az óbudai Árpád gimnáziumban Kiss Jenő, Tóth Paja, no és a műveltségéről híres Gombár Vince tanár urak társaikkal együtt többet tudtak akkor a magyarságról, mint ti most akárhányan!

Sokan szeretnének megszabadulni kétharmados narancsbőrüktől, a kulisszák mögötti hírek szerint. Felismerték ezt már többen is. Mindenféle pacsulikkal, kenceficékkel házalnak, hogy a félrevezetettek százezreit megszabadítsák egyre kínosabbá váló narancsbőreiktől. Szélhámosok hada jól fizető lehetőségeket lát mindebben. De a hatóságok résen vannak.

Emlékeztek? A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) anno egymillió forintos bírságot szabott ki a Stúdió Moderna 2000 TV-Shop Hungary Kft-re, miután a cég valótlanul állította, hogy az Adonia Legtone Anticellulitisz szérum több független klinikai kutató laboratórium eredményei által bizonyítottan 9 perc alatt akár 47 százalékkal, 6 hét használat után pedig, akár 72 százalékkal csökkenti a narancsbőr láthatóságát. A magyarok mentalitását ismerve, ezrével rohantak megrendelni a szérumot, miután felismerték magukon a fideszesek sehová nem vezető, narancsbőrt eredményező, szemfényvesztő politikájának jobbkezes káros jeleit...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.