2017. október 20., péntek

A NAV MÁR NYÍLT DIKTATÚRÁNAK MEGFELELŐEN DOLGOZIK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.10.20.


Tállai ismeretlen művész festményével ajándékozza meg a Vezért, amelyen a világ két legnagyobb játékosa látható.

Minősíthetetlen önmagában is a nyílt korrupció, ahogy Tállai András NAV-elnök focicsapata kapja a Felcsút utáni második legnagyobb TAO-támogatást, azoktól a cégektől, amelyeket a NAV adóügyi ellenőrzése érint(hetne). Ez a második legprimitívebb korrupció, amely valaha volt a világon, ez egyértelműen büntetőjogi kategória. Tállait vesztegetés, befolyással való üzérkedés miatt azonnal le kellene tartóztatni.

Minderre nyilván azért nem kerül sor, mert a Tállai-féle bűncselekmény a miniszterelnök által elkövetett azonos bűncselekmény miatt csupán a második a sorban, és ha Tállait ezért bárki felelősségre vonná, akkor a nagyobb elkövetési értékkel büszkélkedő Orbánt előbb el kellene ítélni. Ilyen pofátlan bűnszervezet még nem birtokolt államhatalmat a demokrácia köntösébe bújtatva.

A kínai kommunista diktatúrában ennek a korrupciónak tizedéért nyilvánosan akasztanak. De Tállai ezzel bebiztosította magának az állását, mert egyrészt a futball támogatása a NER primitív rendszerében felülír mindent, másrészt ezzel zsarolható, még akkor is, ha Orbán is elköveti ugyanezeket a bűncselekményeket, de az önkényúrnak mindent szabad.

Ezután kellene kitérnünk arra, hogy ezek a szervezett bűnözők, akik elfoglalták a magyar államot, és megszállták a kormányzati hatalmat, mire költik azok adóját, akik befizetnek a közösbe, és nem hozzájuk hasonlóan csak lopnak abból. Hogyan veszíti el közpénzjellegét az adófizetők pénze. De ezzel nem untatjuk az olvasót, az egész NER működése másról se szól, csak erről a lopásról a kereszténység nevében.

Az Orbán-maffia mindehhez demokratikusnak és törvényesnek álcázva is beszedhetné azt a pénzt, amit aztán Orbán irányításával ellopnak. Azonban megfigyelhető az a jelenség, hogy a NER legegyszerűbb szerkezetei, legbunkóbb katonái, mint Németh Szilárd, Tállai s társai, elébe mennek a Vezér akaratának, és mindenben már előre meg akarnak felelni. Épp ebből a szempontból tekinthető megbízható előrejelzésnek, amilyen módszerrel ezek a bűnözők a polgárok adóját behajtják...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.