2017. október 28., szombat

A "SOROS.TERV" LÉTEZÉSÉRE A LEGFŐBB BIZONYÍTÉK, HOGY SENKI NEM TUD RÓLA - AZ A GYANÚS, AMI NEM GYANÚS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: A.N.
2017.10.27.


Orbán már túlnőtte a Tanú jeleneteit, jelenleg a Ludas Matyi című rajzfilm Döbrögijének intellektuális színvonalán áll, ahogy a környezete éppen olyan szinten van, mint a filmbeli “ispán”. Amikor a néphülyítő rádióinterjúban rákérdeztek, hogy Navracsics Tibor szerint nincs is Soros-terv” (akkor pedig nyilván “Soros-hálózat” sincs), Orbán azt mondta: “Látja, még ő sem tudja, tehát ez annál is inkább amellett érv, hogy tudjuk meg”.

A “Soros-terv” létezésének legfőbb bizonyítéka tehát az, hogy még Navracsics sem tud róla Brüsszelben. Ilyen jól titkolják. De rajta kívül senki nem tud róla, ez mindössze Orbán okos országában létezik. Ott tudnak mindent semmit nem lehet titokban tartani. Az a gyanús, ami nem gyanús. Aki nem Lúdas, az mind Lúdas, aki Lúdas, az nem Lúdas. Itt tart Orbán, Magyarország miniszterelnöke, és az ő tehetséges népe.

Az orbáni mondat másrészt azt jelenti, miközben az óvodában is a “Soros-tervvel” riogatják egymást a gyerekek és tízmilliárdokért kell a népnek 99 százalékban elutasítani a “Soros-tervet”, hogy az egész “konzultáció” kiagyalója csak most akarja megtudni, hogy a “Soros-terv” egyáltalán létezik-e. Egyelőre eddig az összes bizonyíték az, hogy nem tud róla senki, és amiről ennyire nem tud senki, annak léteznie kell, mert nagyon titkos...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.