2017. október 13., péntek

AKI TÚLÉLI, MAJD SZÁMOLJON EL AZ UTÓKORNAK

ÁTLÁTSZÓ 
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2017.10.12.



Sátán-Soros György, rózsafüzér, nemzeti konzultáció, kitelepülés, megvédés, vallási révület, hadakozás, szabadságharc vagdalkozás, brüsszelezés, migránsozás.

A legújabb nemzetstratégiai pénzszórás keretében 16 milliárd 746 millió forintot csoportosít át a kormány az Országvédelmi Alapból (=a gyengébb növekedés esetére félretett biztonsági tartalék). Ebből a böszme szép összegből 6 milliárd 625 millióval a kormányzati kommunikációval és konzultációval kapcsolatos feladatokat fejelik meg, de az egyházi közösségi célú programok és beruházások támogatására is jut bőséggel: közel 7 milliárd, egészen pontosan 6 milliárd 983 millió forintot nagyvonalúskodnak el a barátilag kitartott egyházak számára az elvtársak.

Ezzel párhuzamosan demagóg, a demokratikusan megválasztott kormány lejáratására alkalmas álhír a világszínvonalú magyar egészségügyből (a CT-ügy és a mennyezetből aláhulló patkányok analógiájára): betegeket tanácsolnak el a Honvédkórházból, ugyanis egy hónapja elromlott a mammográfiás készülék, a mellrákkal küzdő betegek számára így idén már nem lesz időpont. Az RTL Klub által megszólaltatott francia származású magyar nő következésképpen egy váci kórházban próbált szerencsét, ahol azonban minden hónapban csak egy napon lehet időpontot kérni (!), arról pedig már lemaradt, így a következő hónapig még időpontja sem lehet.

Tudom, hogy a magyar emberek biztonsága és megvédése a kormányzat rögeszméiben megélhetésileg megjelenő láthatatlan démonoktól, a kerítés, a határvadászok, a keresztény Európa, a Sátán, Németh Szilárd és a fatimai szűzanya álproblémái rendre ölnek, butítanak és nyomorba döntenek.

Teljesen világos számomra, hogy nőügyekkel nem foglalkozunk, a súlyosbodó skizofrén hajlam számára pedig teljesen közömbös, hogy az emlőrákkal küzdő nőkre (most éppen róluk van szó, miután annyi mindenki másról is szó volt) milyen sors vár a szügyig megvédett Magyarországon, a demográfiai fellendülés, valamint az identitásvesztett, még keresztény Európa megvédésének hazug szólamaiba ágyazottan.

Vágom, hogy nem téma: az egészségügyi szakembernek álcázott politikai mészárosok szerint kurvára nem az a baj, hogy a rákkal küzdő magyar betegek számára novembertől létfontosságú (egyben drága) gyógyszerek válnak elérhetetlenné, hiszen ottmaradnak cserébe a legócskábbak (de legalább olcsók). Az a baj, hogy az emberek felelőtlenek és nem járnak szűrésre...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.