2017. október 29., vasárnap

ALJAS! ALJAS!! ALJAS! MINDANNYIAN ALJASAK!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: GUSZTOS ISTVÁN
2017.10.29.


Szájer a maga gyalázatos migráncsozó-sorosozó (sunyin zsidózó) szeánszát egy Trónok harca jelenet felidézésével zárta. „Jön a Holtak serege és el fog sodorni minden élőt. A kérdés az, hogy össze tudunk-e fogni ellenük.” Rettenetes, hogy ettől senkinek sem fordult ki a bele.

Újra és újra arra gondolok: teljes képtelenség, aminek tanúi vagyunk. Régen nem volt annyira abszurd a magyar világ, mint 2010 óta.

Békeidőben aligha volt még ebben az országban olyan hatalom, mint a mai „Fideszé”, amelynek minden ismertebb, jelentősebb képviselője egyformán elaljasodottnak, elvetemültnek, egyformán gátlástalan hazudozónak, uszítónak tűnik. Talán csak abban van különbség, hogy némelyikük okos gengszter, akik vad seggfejeket foglalkoztatnak; s rablókként sem teljesen egyformák – nyilván eltérőek a lehetőségeik.

Itt van például Szájer. Most ő volt a soros sorosozó-migráncsozó, és művelte is az ipart, rendesen…

Közbevetőleg újra megjegyzem: most már tényleg minden reménytelennek tűnik – normális emberek annyi sorosozás-migráncsozás után, amennyit a bűnszervezet eddig produkált, már megvesztek volna (hiszen még a kutya is…), s üvöltenék: takaroggyatok a ..! Teljesen abnormális, hogy az emberek még mindig nem szállták meg (nem szálltuk meg) a közterületeket, követelve a főkolomposok lefogását. Úgy értem, a többé-kevésbé még normális emberek – mert az elkábítottak-elvadultak rémisztő tömegéről nehéz volna bármi igazán adekvát dolgot mondani. Nem is esnék jól…

Csak a gyűlölet őrjöngésének vagyunk tanúi – az emberség tiltakozása alig hallatszik.

Ami nálunk folyik, mégpedig hosszú évek óta, az ép ésszel és valamennyire ép erkölccsel vagy akár csak ízléssel elviselhetetlen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.