2017. október 13., péntek

EGY OXFORDI TÖRÖLT SIRÁMAIBÓL

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: ADORJÁN GYÖRGY
2017.10.13.


...Életem nyitott könyv nemzetem előtt, de, hogy a borítóban mi van titkosítva, az csak rám tartozik. Utódaim – mármint a családom – majd élvezni fogják mindazt, amit ott rejtegetek és addigra már az másokat nem fog érdekelni. Én gondoskodom róluk Uram, isten engem úgy segéljen! Tisztában vagyok vele, hogy jókor voltam jó helyen, meg azzal is, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze.

Én gondoskodom hűséges polgáraimról is, akiknek tudom, sokat köszönhetek. Adok nekik zsíros, kövér földeket, éjjel-nappal pénzt hozó nemzeti trafikokat, meg szőlő ültetvényeket. Megengedem, hogy házaik elé közpénzből készítsenek utakat, sőt még azt is szó nélkül hagyom, ha csúnyaságokat művelnek női képviselőtársaikkal, vagy éppen verik asszonyaikat. A lényeg, hogy a vazallusok mindent elkövessenek azért, hogy nyeregben maradhasson az, akinek mindent köszönhetnek!

A népet meg beetetem rendesen. Csak úgy harapnak fineszes horgainkra. Mindent a 2018-as győzelemért. Ha kell Európának is neki megyek, mit számít az nekem, a bukott baloldalt meg kiherélem, ebben az országban nem lesznek többé nemző képesek. Csak híveim ne hagyjanak el. Az általam hipnotizáltak. A kezemet csókolók. A bayerista cöfösök. A cukiságaimmal bepalizott nyugdíjasok.

Uram! Mint mondottam volt anno, én kezdetben nem ilyen lovat akartam. Hanem nemzeti együttműködést. Belátom, hogy ez nem sikerült. Pedig milyen jó lett volna. Királyként beköltözni a Sándor palotába. Kárpát-medence uralkodójaként irányítani errefelé a forgalmat. Egyedül osztani az észt, bocskorosoknak, meg tótoknak. No, nem bánom, király helyett egy franciás elnöki rendszer is megteszi majd...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.