2017. október 12., csütörtök

EZT NEVEZEM CIVIL KURÁZSINAK!

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző:VÁSÁRHELYI MÁRIA
2017.10.12.


Tegnap este Mészáros Márta volt Veiszer Alinda vendége a Hír Tv-ben. A beszélgetés végén Márta elmesélte, a most elkészült Aurelia Borealis c. filmje létrejöttének körülményeit.

Elmondta, hogy szerzőtársaival beadták a film forgatókönyvet a Filmalapnak, és hosszú ideig semmiféle választ nem kaptak. Már azon gondolkodtak, hogy inkább Lengyelországban próbálják megcsinálni, mikor egyszercsak csengett a telefonja a vonal másik végén Andy Vajna volt, aki közölte, hogy találkozni szeretne vele és a film producerével, úgyhogy az általa megadott időpontban jelenjenek meg Vajna japán(?) éttermében.

Márta és a producer a megjelölt időpontban belépett az étterembe, ahol Vajna egy társasággal üldögélt.

Amikor Mártáékat meglátta, odament hozzájuk le se ültette őket (by the way MM 86 éves), csak annyit kérdezett: "Akarsz filmet csinálni?" Márta természetesen igennel válaszolt. "És mennyi pénz kell hozzá?" - kérdezte, hozzátéve, hogy sokat mondjon a producer, mert utólag már nem lehet kérni. A producer ott egyálltában osztott-szorzott, majd közölte, hogy 700 millió forint. Vajna rábólintott majd sarkon fordult és visszaült a társaságához.

A pénzt megkapták, a film elkészült. Amikor Alinda megkérdezte Mártától, hogy mégis mit szól ehhez az eljáráshoz, Márta nem sokat habozott, hanem rávágta, hogy ez szerinte törvénytelenség...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.