2017. október 27., péntek

EZT A TUDATMÓDOSÍTÓ TRÁGYÁT FOGJUK ZABÁLNI, AMEDDIG BELE NEM GEBEDÜNK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2017.10.27.


Az a helyzet állt elő, kedves sorstársaim a napi elmegyógyintézeti fennforgásban, hogy mozognak a nyulak a bokorban. És ez nem minden: szövögetik ők a hálójukat is serényen. Ezt onnan lehet tudni – meg azt is, hogy a nyulaknak van hálójuk -, hogy a kedves nemzetvezető mondta az ő aranyszájával. Lényegében azért kelt fel ma reggel korábban, hogy lerántsa a leplet a póknyulakról. Mert ha nem jut minden egyes napra egy ordas képzavar, egy retardáltaknak is befogadható, bárgyú, ámde jól hangzó semmitmondás, netán egy raklapnyi lábszagú féligazság, akkor nem ér semmit sem a magyar virtus, sem a magyar gógyi.

Ez nem valamiféle honi állatállomány, hanem a homo brüsszelicusok családjába tartozó kártékony faj. Onnan lehet felismerni, hogy utálja Orbán Viktort, el akarja venni a szuverenitását és meg akarja mondani neki, hogy kit engedjen be Mária országába, és kit ne.

Szerencsére azonban az erkölcsi lúdtalpnak nyomás alatt sem hajlik földig az ága (ugye, hogy én is tudok marhaságokat kitalálni?), áll rendületlenül – mint honvéd a Hargitán – és nem köt kompromisszumokat. Hülye is lenne így választások előtt 100 méterrel. Elemi érdeke, hogy a – valószínűleg semmire megoldást nem jelentő – menekültkvóta kérdésének tisztázását egyik miniszterelnöki csúcstól a másikig rugdossák maguk előtt a balfasz brüsszelicusok, bőven ráér, ha májusra alakul ki valamiféle konkrét döntés. Addigra Orbán Viktor – aki addig is minden pillanatban ezzel a felfokozott ostromállapottal zsibbaszthatja hülyére az övéit – már túl lesz árkon, bokron és a hálóját szövögető nyúlon is. De leginkább a zsinórban harmadik választási győzelmén...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.