2017. október 22., vasárnap

GYILKOSSÁG. LÉLEKGYILKOSSÁG


KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2017.10.22.


A szexuális zaklatás, az alárendeltséggel való visszaélés lényegében a világ rendje. Erre épül a keresztény kultúra. A nemi erőszak talán ebbe már nem fér bele – a három bölcs szerint, bár azért ez sem teljesen biztos – de miután Marilyn Monroe simán leszopott bárkit a szerepért és lám, milyen híres lett, miközben lazán tudomásul vette, hogy ez a sikerhez vezető út, Magyarországon mindenféle névtelen, sehol nem jegyzett kis színésznőcskék sírják tele a médiát az ő valós, vagy kitalált, húsz évvel ezelőtti történeteikkel. Holott már régen el is felejthették volna a dolgot, de most felkapaszkodnak arra a hullámra, ami Amerikából indult el és néhány nap alatt letarolta a világot.

Van az egészben valami végtelenül aljas, ocsmány hazugság, valami művi, mesterséges és felsejlik mögötte az, aki ezt az egészet kitalálta és mozgatja. Mert mennyiben hiteles az a nő, aki elkezd egy karriert, majd húsz évvel később előáll azzal, hogy ő lelkileg tiszta toprongy, mert miket kellett átélnie? De a pézecske azé jó vót, meg a dicsőség. Bezzeg Marilyn Monroe, aki a maga egyszerűségében tudomásul vette, hogy ez egy ilyen világ és nem állt elő tíz évvel később a történtekkel, hogy népszerűséget hajhásszon.

Tényleg nem állt elő vele. Igaz ugyan, hogy súlyos depresszióval küzdött, alkoholista volt, egy rakás mentális probléma gyötörte, de nem állt elő. Nem rondított bele a dolgok rendjébe.

A világ rendje, a normalitás utolsó morzsái pusztulnak el a szemünk előtt. Azért, mert nők ezrei, százezrei állnak elő a saját történetükkel. Ez az egész egy dologra lesz jó. A bosszúálló, aljas nők simán tönkretehetnek bármely férfit, akit csak akarnak.

Mindezt nem én találtam ki. Itt mondják a hozzáértők. Ajánlom megtekintésre mindenkinek. Mérföldkő...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.