2017. október 22., vasárnap

HA AZT HISZED, A FIDESZ ELSÜTÖTTE MÁR A AZ ÖSSZES ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLETÉT, OLVASSA EL EZT A HETET !

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: SZEKA
2017.10.22.


Az örök fideszes igazság szerint mindig van lejjebb, úgyhogy most kissé megelőlegezzük a következő hetek vadhajtásait. Egy másik örök narancsos bölcsesség szerint ugyanis az egyik hülyeség szüli a másikat, ami a természet törvényeit meghazudtolva nagyobb lesz, mint az előző. Lényeg, hogy mióta Soros György homloka közepére céloz a teljes kormányzati propagandagépezet, azóta nincs olyan összeesküvés-elmélet, melyet logikai alapon ki lehetne zárni a ránk váró választási kampányból. 

Ízelítőül álljon itt néhány a Szegedi Kattintós gyűjtéséből:
1. Soros György nem is ember, hanem egy eltévelyedett jedi lovag, akit elnyelt a sötét erő, ezért Magyarországra küldi a birodalmi lépegetőket, hogy pusztítsák el. Soros, mint Darth Vader méltó utódja azért haragszik hazánkra, és különösen Orbán Viktorra, mert nem szereti a focit, és elhatározta, hogy, ha kell, ráküldi a Halálcsillagot is a magyar nemzetre, amely zavart érez az erőben, ha Soros György szotyit köpködve megjelenik a lelátón a Videoton-Felcsút meccsen.

2. Az Európai Uniót lényegében kilóra megvette Soros György, ő dönti el, ki legyen a bizottság elnöke, kik legyenek az uniót irányító biztosok, mely országok ellen induljanak kötelezettségszegési eljárások, ki mennyit kapjon a kohéziós alapokból, és természetesen, az egyes országokra mennyi menekült jusson a menekültkvóta alapján. Az EU vezetői csak bábfigurák, akiket az amerikai milliárdos dróton rángat, ezért csípi Orbán Viktor a szemét, akit soha senki sem tudott bábként rángatni, mert tökös magyar gyerek, akit nem lehet megvenni néhány milliárd dollárért.

3. Soros György az Iszlám Állam szövetségese, akinek az a feladata, hogy minél több terroristát juttasson be az európai országokba, hogy azokban merényletekkel gyengítsék le a keresztény államokat, iszlám szélsőségeseket ültessenek be a kormányokba, foglalják el a legfontosabb katonai pozíciókat, és végül maga Soros György kiáltsa ki a helyi kalifátust. No, ezen a szitán át lát át Orbán Viktor, és épít kerítést, nem enged be menekülteket, és nem egyezkedik kvótákról. Csoda, hogy Soros Györgynek és ügynökeinek nem osztanak lapot Magyarországon?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.