2017. október 6., péntek

ILYEN ALÁVALÓ, CINIKUS EMBERT NEM TERMETT AZ ANYAFÖLD, PEDIG SZINTE CSAK ILYENEK VANNAK A FIDESZBEN

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2017.10.05.


Tudom, hogy Palvin Barbara vagy Steiner Kristóf viselt dolgai egy pöttyet nagyobb érdeklődésre tartanának számot (majd szólok, ha műfajt váltottam és feladtam a közéleti salakkal folytatott harcot), ennek ellenére a csütörtöki napra, és a sorrendben 100. kormányinfóra való tekintettel mégiscsak a sokévi átlagot intelligenciában, gátlástalanságban és dörzsöltségben lenyomó Lázár János mindenes miniszter produkciójának egy apró szeletéről fogok eszmét futtatni.

Azt most hagyjuk, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, szárnyalunk, hasít a gazdaság, úgy vannak a számok, ahogy kell. Ja, nem. Állítólag a nyolc év kormányzás azért visszaüthet; már Lázár baráti körében is vannak olyanok, akik nem akarnak a Fideszre szavazni.

Hát ilyen az élet, Jánosom! Egy bizonyos IQ felett az ember vakhitének páncélja repedezni kezd, és már nem tudja meggyőzni magát arról, hogy Soros mindenre magyarázat, mindenre felmentés, mindenre legitimáció. Hogy a nemzeti lopás nem lopás, hogy a nemzeti kardcsörtetés leple alatt kormányozni sem kell, hogy a másik oldal egy vicc, egy szánalom és nincs miért aggódni.

De hagyjuk ezt! Beszéljünk arról, hogy rókavigyorod mögül jópofizva, félre- és mellébeszélve, ma Orbán Viktor ideológiai szarát kenegetted példátlan módon. Egy megbocsáthatatlan kérdésben. Te ma két éve tartó hecc- és gyűlöletkampányotok minden mocskát azoknak a nyakába varrtad Őcsény kapcsán, akiknek köszönhetően két éve nem borult lángba Budapest és a káosz nem verte szét a várost...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.