2017. október 21., szombat

JESZENSZKY: SZÉGYEN, HOGY ENNYIRE LENÉZIK A VÁLASZTÓK INTELLIGENCIÁJÁT

NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: JESZENSZKY GÉZA
2017.10.21.


Biztos, hogy nincs Soros-terv - jelentette ki Jeszenszky Géza volt külügyminiszter a Magyar Nemzetnek adott interjújában. A politikus leszögezi, hogy nem kedveli Sorost, de szerinte tragikomikus, hogy már másodszorra plakátolják vele tele az országot. 

"Szégyenteljes, hogy ennyire lenézik a magyar választók intelligenciáját" - nyilatkozta Jeszenszky, aki szerint Soros Györgynek vannak változó elgondolásai, de azok az állítások, amiket a szájába adnak, hazugságok. "Aki ezeket a rémmeséket elhiszi, az megtévesztés áldozata lesz, de annyira átlátszók a szövegek, hogy azon csak sírni vagy nevetni lehet. Nem kedvelem Sorost, aki 1990 előtt sok jó ügyet és személyt támogatott, utána viszont kemény, sokszor unfair ellenfele volt az Antall-kormánynak. Sok mindenben, például a bevándorlás ügyében eltér a véleményünk, de ettől még tragikomikusnak tartom, hogy már másodszor teleplakátolják vele az országot - fogalmazott a volt külügyminiszter.

Jeszenszky szerint a Brüsszellel való összetűzések miatt az uniós tagságunk nincs veszélyben, a jóindulat azonban igen, amely a 2020 utáni támogatások mértékében még gondot okozhat. "Ott érzékelek egy ellentmondást, hogy igazolt menekülteket nem fogadunk be, ellenben letelepedési kötvényt vásárló gyanús figurákat igen. Távol kell tartani a terroristákat, de a bűnözőket is" - tette hozzá az Antall-kormány minisztere.
A teljes interjút ide kattintva olvashatja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése