2017. október 27., péntek

LESZNEK TERRORPEREK IS?

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: GUSZTOS ISTVÁN
2017.10.27.


A hatalombitorló bűnszervezet által régóta űzött ocsmány migráncsozó-sorosozó-zsidózó – s amikor szükségét érzi: cigányozó-buzizó – hecckampány magasabb, ki kell mondanunk: egyértelműen terrorfokozatba váltott. Következnek a terrorperek?

Október 25-én a hatalom terrormédiájának tán legocsmányabb darabjában jelent meg egy egészen elképesztő handabanda, amelyet ma részletesen ismertetett ama terrormédia tán legolvasottabb orgánuma.

A „sajtóértesülésekre” nyilván „reagálnia kellett” a „kormánynak” is: beszállt a gyalázatos handabandázásba Hidvéghi Balázs és Lázár János is.

„Kormány” és készséges terrormédiája között ebben az országban régóta nem tapasztalhattunk ilyen összehangoltságot, ilyen „szép” munkamegosztást…

Mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el a hivatkozott anyagokat – de ne rémüljön meg! Ne rémüljön meg még attól sem, hogy hasonló hangnemű, szókészletű cikkekkel, megnyilatkozásokkal Európában a hitleri és sztálini idők, hazánkban a Rákosi-éra és az 1956 utáni leszámolás legvadabb időszaka óta aligha találkozhattunk.

Ne rémüljünk meg – mert a bűnszervezet nyilvánvalóan meg akar bennünket rémiszteni… Leginkább tán azzal, hogy tovább vadítja a már eddig is félelmetesen elvadult, elaljasodott egyatáborosait.

Olyan terrordumára váltott, amely csak terrorperekkel vagy legalábbis utcai rohamosztagos banditizmussal fokozható. S a „választás” még messze van!

Ilyeneket olvashatunk:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.