2017. október 25., szerda

"MI VAN, HA EGYSZER AZ ÉN ARCOMAT RAKJÁK SOROS HELYÉBE?" - A CSERDI POLGÁRMESTER ÁLLÍTJA, NEM ISMERI AZOKAT, AKIK FENYEGETTÉK BUPESTEN ÉS PÉCSETT

MAGYAR NEMZET ONLINE
Szerző: MOLNÁR RICHÁRD
2017.10.25.


Őrült a polgármesteretek? Sztárkodik? Idehoz egymillió migránst? – ilyen és ehhez hasonló mondatokat szegeznek a Baranya megyei Cserdi lakóinak a szomszéd falvakban, amióta Bogdán László polgármester bejelentette: hajlandó menekült családokat fogadni a községben. De Bogdánt sem kímélik. – Sunyi módon leköptek és seggbe rúgtak. Pécsett a zebrán nekem rontottak és még meg is akartak ruházni. Soros köcsögének neveztek – meséli irodájában a polgármester azt a két esetet, amely bejárta az országos médiát.

Nézze meg Bogdán Lászlóval készített interjúnk rövidített változatát videón!

Mivel azonban az eset felidézése után Bogdán napokig hallgatott az ügyről, és nem válaszolt a sajtómegkeresésekre, a közvélemény kételkedni kezdett a történetekben. Bogdán a Roma Parlament Egyesület budapesti rendezvényén vett részt szeptember 25-én, ahol a Hír TV kamerafelvételei szerint nagyon kemény hangú vita zajlott, a cserdi polgármester erős kritikákat kapott többek között azért, mert használta a cigánybűnözés kifejezést. Bogdán a csatorna Privátszféra című múlt pénteki műsorában azt állította, a rendezvényről való távozása után hátulról megrúgták és leköpték. Bár neveket nem említett, úgy tűnik, a Roma Parlament Egyesület elnöke, Horváth Aladár úgy érezte, Bogdán őt is vádolja. Horváth az Indexnek azt nyilatkozta, hárman kísérték ki a taxihoz a rendezvényről a polgármestert, és semmilyen inzultus nem történt, erre tanúk vannak. Jogi lépéseket is kilátásba helyezett, ha Bogdán nem tisztázza magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése