2017. október 20., péntek

NEM NEMZETI KONZULTÁCIÓ, HANEM SZÉKEK KELLENEK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2017.10.20.


...Ez már komolyan mindennek a legalja. Miért tartjuk fenn ezt a tetves rendszert, ha az oda befizetett pénzünket arra költik amire csak kedvük szottyan, ahelyett hogy arra költenék ami prioritás? Lassan ott tartunk, hogy az állam képtelen gondoskodni a saját fenntartásáról. Évről évre egyre több adót befizetve, egyre inkább omlik össze az egész rendszer.

Nekünk nem milliárdokba kerülő nemzeti konzultációnak hívott választási kampány kell, hanem székek, melyeken gyermekeink biztonsággal ülhetnek. Az ország legnagyobb problémáját nem a bevándorlás jelenti, hanem a saját romjai alól segélykiáltásokat hallató közintézmények. Az omladozó kórházak, a saját hibájukon kívül utcákra dobott családok százai. Ne egy olyan embert gyűlöljünk akiről semmit nem tudunk, hanem háborodjunk fel azon, amilyen a valóság. Amilyen az az élet, amelyet ma egy átlag magyarnak élnie kell.

Nem a gaz liberális sajtó az, amely hazugságokat terjesztve a szegény nyugdíjasok Erzsébet utalványaira áhítozik. Mi csak azt szeretnénk hogy a hazug mézesmadzagok mögé lásson mindenki. Szegény, gazdag, fiatal és idős egyaránt. Azt szeretnénk ha tudnák mi a valóság, tudnák hogy unokáik és gyermekeik nem hazaárulók akkor, amikor az országot elhagyják. Nekik egyszerűen elegük lett abból, hogy idehaza nincs jövő és nincs létbiztonság. Nem ők a hibásak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.