2017. október 6., péntek

NÉMETH SZILÁRD 12 ARANYKÖPÉSE A MOLNÁR-VITÁN

ZOOM.HU
Szerző: KOVÁCS GÁBOR
2017.10.06.


Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke és Kövér Lászlónál is kövérlászlóbb ökle az MSZP-s Molnár Zsolttal ült le vitázni az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Molnár Zsolt a parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának elnöke, Németh Szilárd a bizottság alelnöke, így bőven volt közös témájuk. Németh Szilárd szokott furcsákat mondani, de legalább kellő vehemenciával teszi, az alábbiakban a vitán elhangzott aranyköpéseiből szemezgettünk.


1. Soros-terv = olyan lesz, mint Párizsban

Molnár: A Soros-terv figyelemelterelés. Miért nem inkább a „Rogán-tervről” beszélnek? (A jelek szerint ebbe Molnár beleért mindent a letelepedési kötvényektől a baltás gyilkos különös kiadásán át a nemzeti konzultáción keresztül a kormány orosz kapcsolataiig. Egyszóval a NER minden kellemetlen ügyét és problémáját.)

Németh: Ha a Soros-terv megvalósul, „ide beküldenek mindenkit, boldog-boldogtalan bejöhet ide,és olyan állapotok lesznek, mint Belgiumban, Brüsszelben, Párizsban, vagy bármelyik nagy nyugat-európai országban.”

2. Nyugati migránsok Magyarországra

Németh Szilárd a német statisztikai hivatal honlapjára hivatkozott, szerinte Münchenben az általános iskolába beiratkozó gyerekek 60 százaléka bevándorló. A Soros-terv alapján ez vár Magyarországra is. „Akkor mi jutna a magyar gyerekeknek?! Mi jutna a magyar családoknak, mi jutna a magyar egészségügyre?! Semmi! Még többen fognák a sátorfájukat, és elhagynák az országot!”

Szerencsére Magyarország és az általa kialakított szövetség azt az utat nyitja meg, hogy „nyugatról jöjjenek ide az emberek”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.