2017. október 5., csütörtök

NÉMETH SZILÁRD 50 HAZUGSÁGA

444.HU
Szerző: HERCZEG MÁRK
2017.10.05.



A Fidesz alelnöke és frakcióvezető-helyettese a kormánypárt legnagyobb hivatalos hablatyolója Kósa Lajos miniszter mellett. De kár lenne annyival elintézni, hogy mindig csak összevissza beszél. Németh Szilárd ugyanis pontosan tudja, mit csinál, a kormány főbb üzeneteit sulykolja tévékben, sajtótájékoztatókon és a Facebook-oldalán is.

Ahogy a fideszes médiabirodalomról szóló cikkünkben írtuk: „Miniszterként Rogán hetente tart eligazításokat az aktuális kommunikációs irányokról, a médiában használandó kulcsszavakról, panelekről a kormánypárt beszélő fejeinek – köztük Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezetőnek, Németh Szilárd Fidesz-alelnöknek vagy a KDNP-s Hollik Istvánnak –, a kormánypárti média tartalomfelelőseinek és a fideszes elemzőknek is.”

Németh Szilárd szerepe szerint növeli a zajt, közben pedig rendre hatalmasakat hazudik. Nem csak téved, nem véletlenül pontatlan, hanem állami pénzén tudatosan hazudik a választópolgároknak. Hogy érzékeltessük, mennyire lehet a szavára adni, összegyűjtöttük ötven kijelentését, ami úgy, ahogy volt, hazugság:...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.