2017. október 5., csütörtök

ŐCSÉNY A LÁZTÜNET

GONDOLATVILÁGBAN BLOG
Szerző: Andrew_s
2017.10.04.


Őcsényről sokan talán azt sem tudták eddig, hogy a világon, illetve az országban van. Ugyanakkor ez az a település, amely egyre inkább a hazai társadalom lázgörbéjét kezdi mutatni. Különösen annak a fényében, hogy a hatalom képviselői annyira égnek a decibelkereszténység, harsánysággal járó lázában, hogy szinte már üvöltenek tőle. A nyíltan uszító miniszterelnök szólamaival a pokol felé vezető útra mutatva: Előre!

Az alaphelyzet: Őcsény panziójában pihenni láttak volna vendégül olyan gyermekeket, akiket a magyar állam hivatalos szervei befogadtak, és ezzel igazolták, hogy háborús övezetből érkeztek. A miniszterelnök a maga álszent fogcsattogtatásával tehát nemcsak az emberséget, hanem a magyar állam hatóságait is szembeköpte. Nyíltan szembehelyezkedve a különben általa testére szabott jogrenddel is. Az egyik oldalon tehát van egy emberi gesztus, amit egy magánvállalkozó gyakorolt volna. A másik oldalon van egy miniszterelnök, aki elárulta a saját országa törvényeit. Jogállamban ennél kevesebbért is zavartak már el politikust. De most ezen is lépjünk tovább, mert jöhetnek ssorra a politikai megnyilvánulások.

Harrach Péter, az állítólag keresztény, állítólag demokrata, és állítólag néppárti szervezet, részéről kijelentette, hogy az őcsényi panziós gesztusa provokáció. Harrach szerint tehát a magyar állami szervek által már megállapított menekült-státusz éppolyan semmit sem érő hámozott lufi, mint az általa oly szeretetten tisztogatott fenék tulajdonosa szerint...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.