2017. október 13., péntek

OLYAN BOTRÁNY KÉSZÜL, AMILYET MÉG NEM LÁTOTT A VILÁG

NAPI.HU
Szerző: KOMÓCSON SÁNDOR
2017.10.12.


Egyik legközelebbi volt tanácsadója szerint Donald Trumpnak, az USA elnökének 30 százalék esélye van arra, hogy kitöltse négyéves hivatali idejét. Onnan érheti a végső csapás, ahonnan nem várná: saját miniszterei állíthatják fel az államfői bársonyszékből.

Úgy tűnik, hogy Bob Corker republikánus szenátor éles bírálata Donald Trumppal szemben fordulópontot jelent az ingatlanmágnás alig kilenc hónapos regnálásának történetében - állítja a Vanity Fair újságírója, Gabriel Sherman.

A politikus azt mondta, hogy a Fehér Ház egy idősgondozóra emlékezteti, amelyet az elnök úgy irányít, mintha egy valóságshow főszereplője lenne és komolyan tart attól, hogy Trump belesodorja a harmadik világháborúba az országot.

Ez volt a sokadik olyan jelzés, amely arról szólt, hogy az Egyesült Államok elnöke lelkileg instabillá vált, nem követi megfelelően az ügyeket és viselkedése lassan szétesik.

A Vanity Fair riportere azt állítja, hogy tucatnyi vezető republikánus politikussal és Trump-tanácsadóval beszélt az elmúlt napokban, akik megerősítették, hogy a Fehér Ház válságban van, környezete egyre nehezebben tartja vissza az államügyek között csetlő-botló elnököt, akinek egyre sötétebb a hangulata...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.