2017. október 7., szombat

ORBÁN ANNYIT HAZUDIK, HOGY MÁR MAGA SEM TUDJA KÖVETNI

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: ashwood
2017.10.06.


Soha nem voltak aktuálisabb Ady sorai: fülünkbe forró ólmot öntsetek! Inkább, mint Orbán ámokfutását hallgatni a kéthetenkénti észosztáskor a Fidesz-rádióban.

Péntek reggel: térdre, imához! – maga a kedves vezető intéz szózatot szeretett népéhez. Szó bent szakad, lehelet megszegik. A kedves vezető pedig beszél, gagyog, s ragyog. Mondja a mesét, a fasiszta kommunizmusét, amelyben állama (álma) mindent elborít, közben bornírt gyalázkodással hergeli a parttalan gyűlöletet. Fülünkbe forró ólmot öntsetek.

Természetesen miről is lehetne szó, mint Magyarország legaktuálisabb és legakuttabb, mondhatnánk, az egyetlen problémájáról: a Soros-tervről. Mert Soros-terv annyira van, hogy ilyen aktív létező talán csak a fülkeforradalom volt még egy a világon. Tudjuk – mert mondja –, hogy a "brüsszeli gépezet" a Soros-terven dolgozik. Az ám! Úgy akarja lebontani a magyar határkerítést, hogy maga is elismeri: nemzeti hatáskör a határvédelem. Rafinált. Úgy akar milliószám betelepíteni migránsokat, hogy közben Észak-Afrikával egyezkedik: euró milliárdokért cserébe tartsák odaát a menekülteket. Ügyes. Úgy akar kötelező kvótát, hogy erről egyáltalán nem készít terveket, nem egyeztet senkivel. Cseles. De Orbán átlát a szitán.

Olyannyira, hogy szerint mi - vagyis ő – "felszínre hoztuk, hogy létezik Soros-terv". Már hogy az a Soros-terv, amit "maga a szerző is bevallott". Ezt így, egy mondatban. Már megint: a titkos terv, amelyet az ördögi manipulátor maga hozott nyilvánosságra. Ez itt maga a királyfurfang...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.