2017. október 26., csütörtök

ORBÁN VIKTOR ÉLT, ÉL ÉS ÉLNI FOG!

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Mándy Gábor
2017.10.26.


Orbán Viktor Magyarország védőszentje, időutazó, a Legnagyobb Magyar. Annak idején Ő diktálta Mózes gránitszilárdságú kőtábláira a Tízparancsolatot, majd a körülményeknek megfelelően számos alkalommal módosította azt (például a “ne lopj” parancsot ezzel egészítette ki: “úgy, hogy észrevegyenek”) és sarkalatos törvényekben szabályozott több kisebb jelentőségű kérdést (például hogy mi számít a felebarátunk javainak).

A félázsiai népséget egy később feláldozott csodaszarvas révén a Kárpát-medence felé terelte, ugyanígy áldozta fel egykori harcostársát, Koppányt, aki nem értette meg, hogy itt az idő irányt változtatni, és a népnek kereszténnyé kell válnia, hogy ezentúl mi védhessük meg a keresztény értékeket. A rugalmas elszakadás taktikáját alkalmazva a Dunántúlon megállította a tatárokat, és kiutasította őket (kivéve azokat, akik megértették az idők szavát, és letelepedési kötvényeket vásároltak).

Nándorfehérvárt megvédte az iszlám bevándorlóktól, a Fekete Sereg élén egy időre elfoglalta Bécsnek büszke várát (csak hogy megmutassa: a magyarokkal nem lehet kukoricázni). Mészáros Lőrincnek, a Dózsa parasztháború alvezérének is értékes tanácsokat adott, de később szakított a kisgazdákkal. Kirobbantotta a negyvennyolcas forradalmat, a Múzeum lépcsőjén elszavalta a Nemzeti dalt. (Ennek szövegébe Petőfi később belepiszkált, és naplójában magának tulajdonította az eseményt, holott történeti kutatások bizonyították, hogy ő nem is járt a Múzeumkertben, ellentétben Orbán Viktorral, aki évről évre megjelenik ott.)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.