2017. október 18., szerda

PINTÉR VAGY GUARDIOLA?

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: ZSEBESI ZSOLT
2017.10.18.


Az új szövetségi kapitány kinevezése mellett felmerült az is – de csak elméleti síkon -, hogy esetleg meg kellene tanítani a fiatalokat focizni.

Bernd Storck eddigi magyar labdarúgó szövetségi kapitány távozása után minden marad a régiben. Továbbra is Csányi Sándornak hívják az MLSZ elnökét, hiszen neki semmi köze a szövetségi kapitányhoz, azon kívül, hogy ő nevezi ki és hívja vissza. Vagyis a magyar foci marad ott, ahol volt, a béka segge alatt. A stadionok lendületesen épülhetnek tovább. Most vették át hivatalosan a kész szombathelyi arénát, amelyben minden van: fű, kapu, tizenhatos, nézőtér, méghozzá fedett, egyedül csapat nincs. Minden nem lehet. Majd ad a jó Isten a stadionhoz csapatot is.

Mivel a magyar sportnemzet, vagyis minden magyar ért a sporthoz, főleg a focihoz, akkor miért pont Csányi Sándor, az OTP vezére ne értene hozzá. Miért pont egy Bernd Storck meg igen. A Csányi mégiscsak egy bankelnök. A Storcknak még egy pénzváltója sincs a Keleti Pályaudvaron. A szövetségi kapitány leváltásának üzenete az, hogy a csapatban több van, mint amit a német edző ki tudott hozni belőle. Vagyis nem jobb játékosok kellenek, hanem jobb edző. Ezért fogják vagy Pintér Attilát vagy Pep Guardiolát kinevezni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.