2017. október 29., vasárnap

PLAGI'BÁ SZINDRÓMA: A KORMÁNY IS SPORTOT CSINÁL ABBÓL, HOGY "PALIRA" VESZI AZ ORSZÁGOT!

CIVILHETES
Szerző: PROF. DR. LAKATOS GYULA
2017.10.28.


Ebben a „hazugság” sportágban tudnánk eredményes és sikeres Olimpiát rendezni!

Az egykori sportvezetőből lett köztársasági elnök2012. április 2-án lemondott.
A Magyar Tudományos Akadémia elnöke, Pálinkás József az eset után adott nyilatkozatában nem sok menekülő utat engedett a Fidesz banálisnak feltüntetni akaró embereinek. Szavai bepillantást engedtek a Fidesz belső világába.
A kormánypárt értelmiségi elitje, az MTA elnöke, a SOTE rektora, Freund professzor és sokan mások a HVG első közléséből világosan látták, hogy Schmitt Pál menthetetlen a köztársasági elnöki pozícióban.
A kiválasztásánál elkövetett hibát gyorsan és őszinte belátással korrigálni kellett volna!. Minden további mellébeszélés, időhúzás csak árt.
Az említett tudósok mind közel állnak Orbán Viktorhoz, nyilván jelezték a miniszterelnöknek, hogy Schmitt tarthatatlan, az elnöki poszton a korrekció elkerülhetetlen.
Ehhez képest eltelt hosszú idő, nagy sár kenődött a kormányzó pártokra, amikor a kormányfő képes volt döntést hozni.
Az eset világosan mutatja, hogy Orbán autokrata rendszere mennyire sérülékeny, korrekcióra képtelen, hibát hibára halmoz.
A kormányzati kultúra valahol a ’80-as évek szintjén mozog. Orbán kezdetben mindent az elődeire fogott, aztán mindent átszervezett!
Az egykori tőrvívó sportvezetőként és - diplomataként kivételes státuszban volt. Átléphetett határokat és át is lépett. Tényleges munkája lényegében abban merült ki, hogy a pálya széléről befolyásolja a pályán születő eredményt (teljesítményt).
A csalástechnikák nagydoktorának szolgálataira igényt tartott minden rezsim. Ha Orbán nem csak alulnézetből ismerte és csodálta volna ezt a világot, nem jelöli Schmittet egy erkölcsi tekintély mindenképpen feltételező posztra, mivel nagy kockázatot rejtett torzult személyisége.
Gondolom, hogy Orbán felmérte a kockázatot, csak éppen ilyen csalás-specialistára volt szüksége. Schmitt kivételesen pofátlan mértékű csalást követett el, mikor a beadott dolgozatának 95%-át mástól „kölcsönözte”.
Lehet turkálni régi doktorik között, de ilyen durva, arcpirító plágiumot talán senki más nem csinált. Az őrült ollózást vélhetően akkori munkatársai követték el, akik tudták, hogy Palinál semmi sem számít. Schmitt régi emberei sem voltak különbek a mostani tanácsadóinál. Sportot csináltak abból, hogy hülyére vesznek másokat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.