2017. október 21., szombat

SE NEMZETIEK, SE SZABADSÁGHARCOSOK NEM VAGYUNK. HÜLYÉK VAGYUNK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2017.10.20.


...A kialakult helyzetért nem Őcsény, nem a menekültek és még csak nem is Bogdán László a felelős. A felelős nem más, mint a magyar kormány, amely gyűlöletre építi fel 2018-as kampányát. Nincsenek érvek és tények, helyette kitalációk, ferdítések és hazugságok vannak. Gyűlölünk mindent és mindenkit, azért mert a kormány erre buzdít minket. Megvédjük hazánkat, szabadságharcosok vagyunk. Nemzetiek.

Márpedig szerintem se nemzetiek, se szabadságharcosok nem vagyunk. Hülyék vagyunk. Hülyék vagyunk azért, mert ahelyett, hogy a saját agyunkat használva ítélnénk meg dolgokat, mások utasításait követjük. Cserdi polgármestere olyat ért el pár év alatt, ami korábban soha senkinek nem sikerült. Lehet, hogy nem volt politikailag korrekt, de ő az, aki ismeri a saját faluját, ő az, aki tudja mik a valós problémák. Ő volt az, aki valóban egy közösséget hozott létre, megszüntetve a korábbi problémák zömét.

Bogdán László igazi polgármesterként irányt mutatott a helyieknek. Képes volt megváltoztatni egy teljes falu megítélését. Korábbi beszámolók szerint a polgármester érkezése előtt a falu egyike volt a több száz, munkalehetőségek híján nyomorba és bűnözésbe süllyedt településnek. Az eltelt évek alatt azonban teljes mértékben megszüntette a faluban korábban jelenlévő munkanélküliséget. A közmunkaprogram helyett valós munkahelyeket teremtett, önellátóvá téve a falut. Ma már a közösség nem szorul segélyre. Ellenkezőleg: Cserdi segíti a környező rászoruló falvakat.

Cserdi egyike volt azon falvaknak, melyek első között ajánlotta fel segítségét az Őcsényből kiutált menekülteknek. A támadás alapját is valószínűsíthetően ez adta, hiszen hogy veszi a bátorságot ahhoz, hogy mocskos migránsokat fogadjon be? Hazaáruló, nemzetgyilkos – gondolják többen. A kereszténység védőpajzsának gondolt Magyarország immár ismételten bizonyságot tesz ennek ellenkezőjéről. Soha nem tapasztalt gyűlölet és agresszió szövi át mindennapjainkat, a keresztényi szeretet jegyében.

Kedves nemzetiek, Magyarország hősei, igaz keresztények! Elég volt abból, hogy az országot egy élhetetlen szemétdombbá változtattátok az elmúlt években. Elég volt abból, hogy egy hazug, elmebeteg propagandát követve embereket fenyegettek. Elég volt abból, hogy az értelmes viták helyét az agyatlan, fogalmatlan, buta fröcsögések vették át. A kétmillió Németh Szilárd országa lettünk.

Azzal, hogy menekült gyermekeket és családokat üldöztetek el falutokból, mást is elértetek. További tízezreket zavartatok el, rádöbbentve őket arra, hogy egy xenofób, rasszista országgá váltunk. Országunk szétesésének, annak, hogy fogyó nemzetté váltunk, ti ugyanannyira vagytok okai, mint bármi más. Ugyanis megszületnek azok a gyermekek, csak az ország határain túl. Miért is születnének egy olyan országba, ahol megítélésetek szerint annyit tesz nemzeti érzelműnek lenni, hogy mindenki takarodjon innen, aki nem magyar földön született? Ez a keresztényi szeretet számotokra?

Mikor lesz elég, mikor lesz már ennek vége? Mi az, ami már nektek is túlmegy egy határon? Létezik még egyáltalán határ? Ha nem eszmélünk fel hamarosan, akkor saját magunkat fogjuk elpusztítani. A kereszténység és szeretet jegyében olyanná formáljuk országunkat, amivel sokan már nem akarunk és nem is tudunk azonosulni. Ne várjuk meg, hogy már késő legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése