2017. október 9., hétfő

SEMJÉN ZSOLT MALMŐTŐL MARSEILLE-IG ÉG

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: HAJNAL ÉVA
2017.10.08.


Navracsics Tibor – az Európai Bizottság fideszes magyar tagja – sem ismeri azt a Soros-tervet, amivel a magyar kormány riogat. Navracsics péntek esti kijelentése, miszerint az Európai Bizottság saját logikája alapján alakítja migrációs politikáját, nem kap utasítást Soros Györgytől és semmilyen Soros-terv sincs napirenden kiverte a biztosítékot Semjén Zsoltnál. Ezért a miniszterelnök-helyettes a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában szokatlan vehemenciával ment neki az EU-biztosnak.

Összeesküvés-elméletekkel teli beszédében a szabadkőműveseket okolta mindenért, valamint tízéves német lányok megerőszakolásáról és lángoló nyugat-európai városokról beszélt. Mi meg is állapítottuk magunkban, hogy itt már Ausztria összes elmeorvosa sem segíthet, akkora a baj. A magyar szabadkőművesek listáját egyébként itt tekinthetik meg, de hát hol vannak ezek kormányunk kiválóságaihoz képest?

A miniszterelnök-helyettes szerint Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is “nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is”. Semjén felhívta a figyelmet arra, hogy az európai vezetők, beleértve Jean-Claude Juncker-t is, az Európai Bizottság elnökét mind meghallgatják az EU-ban Soros Györgyöt, aki előttük mondja el programját. Az a helyzet, hogy Soros György “kezében és zsebében tartja azt a világot”, amelyben Navracsics Tibor munkája van – fogalmazott Semjén.

A hazájához hű az ember, egy szervezethez, munkaadóhoz lojális, ezért Semjén arra kérte Navracsics Tibort, hogy a hűség fogalmát gondolja át a nemzet és egy nemzetközi szervezet között. Hozzátette, reméli, hogy ez a megszólalása egy “újságírói félremagyarázás következménye”.

Hölgyeim és Uraim, ez volt az a pillanat, amikor a miniszterelnök-helyettes már a saját EU-biztosukat is lehazaárulózza, mi több IDEGEN ÜGYNÖKNEK titulálja! Úgy látszik a kormány háza táján vasárnap Semjén Zsolt volt éppen a kijelölt hülye. Mondjuk min csodálkozunk? Kétség sem férhet hozzá, hogy aki Orbán végbelében éldegél fényesen, és onnan magyaráz és uszít, majd szólít fel hűségre, az tényleg csak egy européer keresztény humanista lehet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.