2017. október 25., szerda

SEMJÉNT BIZONYÁRA MEGTÁMADTA VALAMI HÜLYÍTŐ VÍRUS

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Sztárklikk
2017.10.24.


Magyarország nem eshet el az iszlám hódítás által, és nem engedhetjük meg, hogy belülről foglalják el Magyarországot - jelentette ki Semjén Zsolt Zalaegerszegen.

A KDNP elnöke, miniszterelnök-helyettes a nemzeti konzultációról tartott lakossági fórum előtt, sajtótájékoztatón azt mondta: ami most az Európai Unióban történik, kísértetiesen hasonlít arra, ahogy 1541-ben az iszlámhitűek mint "városnézők" elfoglalták Buda várát, mivel "most éppen migránsként foglalják el belülről Európát".

Semjén Zsolt úgy fogalmazott: az illegális migráció kezelésével kapcsolatban "Brüsszel politikája három jelzővel illethető: törvénytelen, antidemokratikus és inkorrekt".

Kifejtette: törvénytelen, mert nem tartják be a dublini szerződést, amely szerint illegálisan senki nem léphet be az EU területére. A brüsszeli bürokrácia, "amelyik azon mesterkedik, hogy az illegális migráció bejöjjön Európába", megsérti a dublini szerződést, ugyanakkor Magyarország azt "pontosan és precízen betartja".

Brüsszel politikáját antidemokratikusnak nevezte a KDNP elnöke, mert "elfelejtették" megkérdezni a német vagy az európai polgárokat, hogy akarnak-e tömegesen együtt élni az iszlámmal. A magyar kormány demokratikus, mert népszavazáson és nemzeti konzultáción is megkérdezte erről az embereket, "és a magyar nép azt mondta, hogy nem akar".

Semjén Zsolt szerint inkorrekt, amit Brüsszel csinál, mert a migránsok közül kiválogatják azokat, akiknek szakmájuk van, nyelvet tudnak és "használhatók", őket megtartják, "a többit pedig átlőcsölik a magyaroknak, cseheknek, lengyeleknek, románoknak és a többieknek". Ez az eljárás inkorrekt a migránsokkal szemben is, mert "ők áldozatok".

Ezek az emberek a clintoni amerikai külpolitika áldozatai, amely "az arab tavasznak nevezett folyamat során ideológiai okokból tönkretette - az olyan, amilyen, de - működő államokat" Észak-Afrikában és a Közel-Keleten. Aszad Szíriája "nem volt leányálom, de kisebb rossz volt, mint az Iszlám Állam" - vélekedett a politikus...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.