2017. október 8., vasárnap

VÁLASZOK KÖVÉR LÁSZLÓ KIJELENTÉSEIRE

REFLEKTOR BLOG
Szerző: szénhidra
2017.10.07.


Kövér László a Magyar Hírlapnak adott interjúban meglepő kijelentéseket tett. Fideszes politikusként tőle is természetesnek tűnik, hogy teljesen más valóságot lát az országból, mint mi, a többség. Szeretnék reagálni állításaira, mert néhány meredek mondata erőst bicskanyitogató hatású:
„Kövér László házelnök szerint további egy, vagy akár még egy kormányzati ciklusra van szükség az ország sorsát hosszú távon meghatározó, a morális és gazdasági rendbetételt követően elindított intézkedések, programok megerősítéséhez.
Egyetértek, azon kitétel nélkül, hogy nem „további“ két ciklus kell, hanem csak így: két ciklus kell egy jó irányhoz. Japán II. világháború utáni gazdasági fejlődése bizonyítja: 5-8 év elegendő ahhoz, hogy egy ország jó irányba forduljon gazdaságilag, társadalmilag. Láttuk mit tett az MSZP nyolc év alatt, látjuk mit tett a Fidesz az elmúlt nyolc évben - s ezekből az irányokból legtöbbünknek elég volt. Nagyon elég. Két ciklus kell - normális, tisztességes, bölcs vezetéssel - és ehhez a Fidesznek buknia kell, mielőbb, mert sem nem normális, sem nem bölcs, s legfőképpen nem tisztességes.
Az interjúban Kövér László következőket hangoztatja:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.