2017. október 9., hétfő

VERJÜK SZÉT A CSALÁDOT! - AVAGY: ÉLJEN A FÜGGETLEN GYŐRORSZÁG!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: NÓGRÁDI GÁBOR
2017.10.09.


Ezennel tisztelettel javaslom, hogy a Dunántúl lakossága tartson függetlenségi népszavazást. Joga van független államként működni hazánk nyugati felének, hiszen jóval többet termel, jóval többel járul hozzá az ország GDP-jéhez, mint az Alföld. És a Dunántúlon nincs munkanélküliség szemben az Alföld hét-nyolc százalékával. Biztos vagyok benne, hogy a lelkes dunántúliak többsége igennel szavaz az elszakadásra, és arra is van egy ezresem, hogy számos Pannon lankáin hűsölő vezető is kiáll az FDO (Független Dunántúli Ország) mellett. Sőt, ha szépen megkérik őket, hajlandóak lesznek miniszterelnöki meg egyéb közéleti pozíciót is vállalni. Ezek olyanok.

Persze azt is javaslom, hogy a Dunántúl győzelme után Győr-Sopron megye lakossága is vonuljon ki az utcára a megye függetlenségéért tüntetni. Naná, hogy vonuljon! Hiszen kétszer többet pakolnak a GDP kasszába, mint a környéken más megyék.

Ja, és hogy el ne felejtsem már az alcímet: Győr városa se adja alább! Mégiscsak többel járul a büdzséhez, mint a megye! Lehetne miniállam, saját kormány, saját miniszterelnök, saját Győrnemzeti trafik, Győrnemzeti kocsma, Győrnemzeti vécé! Mért menne a profit közösbe? El tudják azt költeni a győriek is, nem kell segítség, kösz!

Vajon nem egy logikus elmélkedés fénylik fel ma itten?

S ha már gondolkodunk, ami ritka adomány, és igazán emberi, ha nem is minden emberé, terjesszük csak ki pozitív politikai személetünket mindenre, de mindenre!

Igen, a családra is!

Apa többet keres? Miért adná oda a pénzt anyának? Legyen külön kassza!

A lánynak magánútjai vannak a partik vidékén. Miért engedne szülői beleszólásnak abba, hogy kivel, mikor, hol…? Legyen független teljesen! (Na, persze a zsebpénzt otthonról kapja továbbra is! Ismerős a helyzet?)

A fiú a téren akar tekeregni matekolás helyett. Kinek mi köze…? Joga van hülyének maradni mindenkinek!

No, és végezetül az anyának is szakadjon a rokolyája, ugye, ha jobban tetszik neki a szomszéd férje, mint a vele élő nagyképű és már uncsi hím!

Verjük szét a családot!

Őrült beszéd?

Nem.

A világ őrült meg régi szokása szerint...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.