2017. október 24., kedd

ZAKLATÁS, A FÉRFIAK VÉDELMÉBEN

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.10.24.


Áll a bál kékbarisnyáéknál, megvan az ügyeletes áldozat, most éppen Marton Lászlónak hívják.
Nem is tudom miért jut eszembe a falkavadászat, amikor az ebek fogukat csattogtatva rontanak rá az űzött vadra, esélyt se adva a védekezésre, menekülésre meg aztán végképp nem.
Jelen esetben is valami ilyesmi folyik, a recept ismerős a Gyárfás-ügyből, melyet sokan - tévesen - Kiss László ügynek hívnak, mely arról szólt, hogy egy ötven évvel ezelőtti esemény tettesét üldözték majdnem halálba a széplelkek, akik büntetésért ágáltak, jóllehet a bűncselekmény elkövetője letöltötte büntetését és azóta számtalan eredményt ért el, még ha pénzbedobásra működő beszélő fókát nem is tudott kinevelni.
Mindenesetre már felhangzott a hallali, már az áldozat is érzi, hogy az ő bőrére megy a játék, már felsorakoztak honunk csillagkeresztes szüzei, a zaklatás áldozatai, a méltóságukban sértett nők, akik a Neves Rendező - továbbiakban N.R. áldozatai.
A botrányt kirobbantó áldozat tegnapelőtt még húszonéves volt, ma már tizennyolc, de bátran prognosztizálhatjuk, lesz még tizenhat, sőt tizennégy éves is, hiszen Kiss Lászlóból is sikeresen farigcsáltak pedofilt (" az én másodikos gyerekem is abba az uszodába jár, ki kell onnan seprűzni a rohadtat!")

Mint ez férfikörökben közismert, egy nőt két esetben lehet vérig sérteni: ha kardélre hányod, mikor nem akarja, vagy ha nem hányod kardélre, mikor akarja.
De aztán van olyan is, amikor a nő maga sem tudja, mit akar, mert az is tetszik neki, hogy a N. R. - t eszi utána a fene, és ennek érdekében mindent meg is tesz, de meg is ijed, mert például kapcsolatban él, vagy ő csak viccelt, mikor meggyujtotta a kanócot a bombán, és most lám ott "limbálja" előtte a csúnyáját.
Persze ehhez nem kell sem színésznősködésre vágyó szűznek lenni, sem N.R.-nek, lehet ez a helyzet boltvezető és eladó, munkáltató és munkavállaló, igazgató és titkárnő, igazgató és takarítónő, eladó és vevő, orvos és paciense között is, a lényeg, hogy az aktuális történet legalább egyik szereplőjét szexuálisan vonzónak találja a másik.
A vonzalom hőfoka szinte mellékes, mint ahogy a mágnesnek is közömbös, hogy svédacélról vagy szarvas emblémás dunaújvárosi rozsdásról van szó - a mágnes is és a vas is saját természetének megfelelően fog viselkedni.
Ami nem mellékes, az a társadalmi státusz, mely alapvetően befolyásolja a leendő kapcsolat természetét.
Ez pedig a hatalommal van összefüggésben.
„A hatalom a legtökéletesebb afrodiziákum” – válaszolta Henry Kissinger nemzetbiztonsági tanácsadó, amikor Mao Ce-tung elnök az kérdezte tőle, hogy egy ilyen kövér férfi, mint ő, hogyan jut annyi nőhöz.
És hát kinek volna nagyobb hatalma egy színházban a rendezőnél, he egy színésznőre szexuális hatással van a hatalom, csak rendezőt választ.A hatalom mértéke csak akkor számít, ha egy új versenyző jelenik meg a pályán - nagyobb hatalommal, ami nagyobb szexuális vonzerőt is jelent.
Erről egyszer egy beosztottam mesélt, aki a Habselyem Kötöttárúgyárban volt művezető, és úgy emlékezett élete eme időszakára, mint a bőség és boldogság korára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.