2017. november 8., szerda

20 EZER BEVÁNDORLÓT FOGAD BE A FIDESZ

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: nickgrabowszki
2017.11.08.


Az Orbán-kormány a menekültek ellen kampányol, de ha a saját embercsempészeinek fizet a bevándorolni kívánó, akkor jöhet.

A számok úgy néznek ki, hogy

- 6211 külföldi tkapott letelepedési engedélyt a magyar állampapír vásárlásért cserébe a Fidesz- (Rogán-, Habony-, etc.) közeli cégeken keresztül a letelepedési kötvényprogramban.

- További 13 ezer azon családtagok száma, akik a kötvény vásárlásáért cserébe állampolgárságot kapott rokonukhoz csatlakozva családegyesítés címén juthatnak magyarországi letelepedési engedélyhez.

- Ebből 10 ezren már megkapták, 3600 engedély még elbírálás alatt van.
Ha minden kérelmező megkapja, akkor
19 ezer bevándorló kap letelepedési engedélyt Magyarországon, csak azért, mert baksist fizetett a Fidesz-klientúrának.

Az adatokat a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal adta ki Demeter Márta LMP-s képviselő követelésére, és elsőként a Magyar Nemzet közölte. A lap szerint

egy 300 ezer eurós kötvény vásárlásával – amelyet harmadáron, 125 ezer euróért is meg lehetett venni – akár nyolc bevándorló is letelepedési engedélyt kaphatott Magyarországon. 
Ebben az esetben fejenként 4,8 millió forintot kellett a letelepedésért fizetni, vagyis aligha nevezhetők gazdag befektetőnek a kötvényes bevándorlók. Ennyit nem ritkán az embercsempészeknek is fizetnek a menekültek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.