2017. november 24., péntek

5 BIZONYÍTÉK, HOGY TOTÁL KAMU A FIDESZ ÚN. KONZULTÁCIÓJA

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: nickgrabowszki
2017.11.24.


A visszaküldött levelek, amelyekből messze nincs annyi, amennyit a kormány hazudik, majd mennek csendben a zúzdába.

1. Nincs Soros-terv


Erről a B1 blogon mi is írtunk többször, mások is írtak, Soros maga is tagadta, hogy lenne ilyen. Sőt, a milliárdos kifejezetten elutasítja - és mindig is elutasította - a kötelező betelepítést, mert nem lehet megmondani az embereknek, hol éljenek Ez ellenkezne a munkaerő szabad áramlásának schengeni elvével is.

Ami azt illeti, a magyarok inkább Nyugatra áramlanak - próbáljon csak valaki villanyszerelőt szerezni -, nemhogy ide akarna bevándorolni valaki. Magyarország nem fogadóország a migráció számára.

2. Kamu az 1,7 millió

Dömötör Csaba államtitkár november 14-én jelentette be, hogy 1,1 millió levelet küldtek vissza. November 22-én meg már azt, hogy 1,7 milliót.
Azaz október elejétől, 6 hét alatt kb. egymilliót,
aztán hirtelen hatszor annyit, egy hát alatt már több mint 600 ezret.

Persze ez nincs annyi. Az LMP-társelnök Hadházy képviselő csütörtökön valamennyire hozzáférhetett az adatokhoz. Neki azt mondták, hogy 3 helyen helyen tárolják a visszaküldött íveket. Az egyikeken 400, a másikon kevesebb mint 400, a harmadikon 250 ezer levelet raktároznak. Talán abban bíztak, hogy Hadházy olyan, mint egy Fidesz-szavazó, és nem tud összeadni. De az is lehet, hogy a kormány embereinek se tűnt fel, hogy ez messze nincs 1,7 millió.

De ha annyi lenne, még az is bukás. 8 millió választópolgárnak küldtek levelet, ebből hat- (de lehet, hogy hét-) milliót, a választók háromnegyedét teljesen hidegen hagyta a nem létező Soros-terv és a képzelt migránsveszély. Ezt világosan jelezték már a kormánypropaganda saját közvéleménykutatásai is. Ez azt jelenti, hogy még a bő kétmilliós Fidesz-tábort se sikerült megszólítani a több milliárdba kerülő kampánnyal; nem véletlenül kezdett a Fidesz telefonos kampányba a konzultációt népszerűsítendő, és az sem, hogy december 1-éig meg kellett hosszabbítani a kampány határidejét.

3. Semmit nem kezdenek az adatokkal


Az LMP képviselői csütörtökön azt is megtudták,
senki nem értékeli ki a visszaküldött íveket
erre nincs is kormányzati apparátus,

Hadházyval azt közölték: "semmilyen nyilvántartást, még egy kockás füzetet sem vezetnek a beérkező levelekről".

Tehát a kormány úgy "kérdezi meg az emberek véleményét", hogy egyáltalán nem is kíváncsi a válaszra. Ami mondjuk nem is meglepő, hogy a sugalmazó, értelmetlen kérdések mindegyike totális hazugság, továbbá egyszerre követik el a szalmabáb és a hamis dilemma érvelési hibáját.

Nincs okunk feltételezni, hogy a Fidesz-vezetésében mindenkinek olyan alacsony volna az IQ-ja, mint az ezzel a kampánnyal megcélozni kívánt szavazói rétegnek. Ők nagyon jól tudják, hogy értelmetlen kérdésre nem lehet válaszolni, nem csoda, ha nem érdekli őket a válasz.

A visszaküldött levelek kis várakozás után majd mennek csendben a zúzdába...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.