2017. november 19., vasárnap

A FEHÉR HÁZBAN ÜL A LEGNAGYOBB ZAKLATÓ

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.11.19.


A Weinstein-botrány utáni légkörben, a #MeToo mozgalom kellős közepén, amikor naponta buknak meg hírességek szexuális zaklatási ügyekben, a fehér Házban ül a világ legnagyobb zaklatója, akiről bizonyítékok vannak. Ő maga mondta el egy felvételen, mit kell csinálni a nőkkel, és hogyan erőszakolt meg egy férjes asszonyt.

Ahhoz képest, hogy a világ megelégelte a férfiak hatalommal való visszaélését, egyetlen ember van, aki mindezt eddig megúszta, Donald Trump. Trumpot tizenhat nő vádolta meg szexuális erőszakkal és zaklatással, ezek között nincsenek szépségkirálynők tucatjai, hotel alkalmazottak, cégalkalmazottak és szobalányok, és mindenki, akivel Trump találkozott.

Trump az egyetlen az eddig megvádoltak közül, aki nem ismert el semmit, nem is kért senkitől bocsánatot, nem is gondolja úgy, hogy kellene. A nők erre valók, csak el kell kapni a pinájukat, mint mondta. Felfoghatatlan, hogy éppen az Egyesült Államoknak legyen ilyen elnöke, és ráadásul magukat kereszténynek nevező emberek szavazatai alapján.

Az antiliberális propaganda hatása, a neporpotestáns tévéevangélisták agymosása, hogy a melegházasságot, a melegek egyenlőségét, amivel senkinek nem ártanak, veszélyesebbnek állítják be, mint egy elmeállapotát tekintve kétséges, adócsaló, rasszista és erőszakoló embert a Fehér Házban. Mindennek hátterében pedig a republikánus párt és ezeknek az egyházi vezetőknek a politikai-hatalmi szövetsége áll...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.