2017. november 30., csütörtök

A FIDESZ BETETTE AZ ÉKET A JOBBIK ÉS A DEMOKRATÁK KÖZÉ

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.11.29.


Megmenekülhet még a liberális demokraták tábora attól a gyalázattól, hogy a Jobbikkal való szövetségtől remélje Orbán megbuktatását, ami Orbán megbuktatásához nem vezet, a Jobbikot viszont legitimálja tisztára mossa.

Ezt is a Fidesznek köszönhetik mert miután az elvtelen kompromisszumaikat megkötötték Orbán-rendszerével, és beleestek Orbán csapdájába, a Jobbikban reménykedhetnek, s még azt sem veszik észre, hogy nem ők használják a Jobbikot, hanem a cukisodó Jobbik őket. A Fidesz propagandakiadványai azonban megmenthetik a liberális demokratákat a náciktól.

A Pesti Srácok megírta, hogy Erős Erzsébet, a Jobbik nyugdíjas tagozatának elnöke szerint vissza kell állítani a zsidótörvényeket. A fideszes propagandakiadvány azt szeretné elérni, hogy a balliberálisok és a Jobbik koalíciója ne jöhessen össze a választásra. Abban bíznak, hogy a Jobbik leleplezése elriasztja a balliberálisokat ettől a választási koalíciótól.

A Fidesz propaganda életében először nem hazudik, a Jobbik és szavazói identitása sokkal inkább az antiszemita, zsidózó s cigánygyűlölő rasszista Erős Erzsébet felfogásával azonos. Vona képmutató “néppártosodása” tömény hazugság, egyedül Simicska Lajos pénzének és politikai céljainak köszönhető. A Jobbik vezetői, tagsága, támogatói semmit nem változtak, és Vona képmutatását csak taktikának tekinti...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.