2017. november 15., szerda

A KORMÁNY AZ EMBEREK SZEMÉBE HAZUDIK

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: HEGYESI BEÁTA
2017.11.15.


A fideszes Németh Szilárd szerint az isztambuli egyezmény ratifikálására – törvénybe iktatására – azért nincs szükség Magyarországon mert a mi törvényeink überelik annak rendelkezéseit. Nálunk minden rendben van, a nők hatékony védelmet kapnak a családon belüli erőszak, a nők elleni erőszak, zaklatás és más törvénysértések, atrocitások ellen.

Sőt, nincs is mit hatályba helyezni, mivel Magyarország nem is írta alá az isztambuli egyezményt.(?!) Ez az állítása nettó hazugság ugyanis az aláírás dátuma 2014. március 14.

Elképesztő, hogy idáig süllyedt a magyar kormány, hogy bármilyen ügyben szemrebbenés nélkül belehazudik az emberek szemébe. Főleg egy ilyen ügyben?!

A ratifikálás ellen azt hozta fel érvnek, hogy a jelenlegi kormány nem támogat semmilyen egyezményt, amely a hagyományos családmodell felszámolását és a „gender ideológia” terjesztését hivatott elősegíteni. Itt csak halkan jegyzem meg, hogy Törökország – amely főleg mostanság nem a liberalizmusáról híres – elsők között írta alá, és iktatta törvénybe az isztambuli egyezményt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.