2017. november 30., csütörtök

A MIÉP VÁRATLANUL LELEPLEZTE A FIDESZT

MAGYAR NEMZET ONLINE
Szerző: KOVACSIK ÁGNES
2017.11.30.


...Nagy Tibor szerdán délben ugyanis leleplezte a Fideszt. Bármennyire is meglepően hangzik, a pártelnök őszintén hisz felvetésében, amit meghallva sokan a fejükhöz kapnak.

A párt vezetője szerint hazánkat ugyanis már nemcsak a New York–Tel-Aviv-, hanem a Peking–Budapest-tengely is sújtja. Nagy Tibor úgy véli, a Budapest–Belgrád-vasútvonal álcája mögött valójában a kínaiak millióinak letelepítéséről kötött titkos egyezményt a kormány a kínai delegációval az elmúlt napokban. Az összeesküvés-elméletben hívők minden bizonnyal már meg sem hökkennek az érvelés folytatásán: a MIÉP elnöke szerint a beköltöző és magyar állampolgárságot nyerő kínaiaktól Orbán Viktor szavazatokat vár. Ráadásul Kína akár még menedéket is jelenthet a magyar miniszterelnöknek, amennyiben elszámoltatják, mivel, mint Nagy mondja, a jelenlegi politikai és gazdasági elitnek szüksége van egy olyan országra, amelynek nincs kiadatási egyezménye az Európai Unióval, és ezek egyike épp Kína. Nagy szerint az ázsiai ország azért is szóba jöhet, hogy legyen hová kimenekíteni az Orbán-vagyont. A MIÉP-elnök ráadásul kínai ügynököket is vizionált, akik hazánkból működve becserkészhetik legfőbb célországaikat, és ezzel Kína világuralomra törhet.

A sajtótájékoztató valóságtól elrugaszkodott elemei után azt gondolnánk, hogy visszacsöppenünk a realitások talajára, ám Nagy Tibor lapunknak adott interjújában meglepetésünkre arról beszél, hogy a 2018-as országgyűlési választáson mind a 106 egyéni körzetben szeretnének jelöltet állítani, melyek egy részében már meg is vannak az aspiránsok. A pártelnök azonban megjegyzi, nem a pénzért csinálják, hanem azért, hogy az országot kivezessék abból az óriási kátyúból, amelyben van. A kampányfinanszírozás szigorításáról azt mondja, a Fidesz célja ezzel az, hogy nagyon sok kis párt induljon, hogy minél jobban osztódjon a kormánypárttal szemben állók tábora.

A MIÉP ugyan elképzelhetőnek tartja, de nem gondolkodtak azon, hogy együttműködjön más párttal, olyan szövetségre viszont senkivel sem lépnének, amelyben a párt elveszítené az arculatát.

Végül Orbán Viktor fő ellenségéről, a magyar származású amerikai milliárdosról is lerántja a leplet Nagy Tibor. A pártelnök szerint Soros György Orbán Viktor tanítómestere. Azt ugyan a MIÉP elnöke nem tudja biztosan, hogy összejárnak-e kártyázni, de abban, hogy nincs akkora szakadék közöttük, mint amit előadnak, teljesen biztos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.