2017. november 16., csütörtök

A ZSIBBADTRA HÜLYÍTETT DRÁGA ORSZÁG ÚGYSEM ÉRTI, MI EBBEN AZ AGGÁLYOS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2017.11.16.


Nyilván annál nagyobb jelzésértékre nincs szüksége egyetlen Tállai Andrásnak, egyetlen Hollik Istvánnak, egyetlen magát elemzőnek nevező, parancsra bármit és bárminek az ellenkezőjét hazudni képes szalagmunkásnak sem, mint hogy a miniszterek elnöke gratulál ahhoz, hogy a magyarországi adóhatóság elnöke odatelefonál a MOL-hoz (jó, nem ő, hanem a munkatársa), hogy túl drága itt a benzin MatyófalvánMezőkövesden, jó lenne csökkenteni.

Erről az odatelefonálós sztoriról már mindenki bőven elmondta-leírta, amit tudni érdemes. Nem kellenek ide törvények, szabályok, jogállam pláne nem. Intézd el magadnak, baszki! Ha nem tudod elintézni, szólj Tállainak, és örülj, hogy occsóbb lett a benzin. Hát a miniszterelnö kúr is megmondta, hogy hajrá Magyarország, hajrá magyarok Magyarok! Ki az a baromarc, aki nem örül annak, hogy valami olcsóbb, mint drága? Maximum a kretén ellenzék, a debil libsi köcsögök. Nyilván.

Ennek az egésznek (újabb kórtörténeti mélypont) a legnagyobb tanulsága megint ugyanaz, mint a többi hasonló ordenáréságnak: a butaságot, tájékozatlanságot meglovagolva beleállnak. Miért is ne tennék? Az általuk zsibbadtra hülyített drágaország, ez a nagyon magyar Magyarország úgysem érti, mi ebben az aggályos.

Persze azt se nagyon értené, ha Tállai elvtárs holnap neki – egységsugarú pénzért hazudónak – szólna oda, hogy a dél-borsodi zsákfaluban üzemeltetett boltjában drága az oldalas. Meg a felvágott, meg az olaj és a csirkefarhát, úgyhogy lesz szíves holnaptól csökkenteni az árakat. De ha Tállai elvt..méltóságos úr mondta, akkor ez biztos így van jól, gondolkodni, értelmezni meg olcsó bolsevik trükk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.