2017. november 22., szerda

AMI EGY MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR ESETÉBEN BÖRTÖNNEL BÜNTETENDŐ, TÖRVÉNYELLENES CSELEKEDET, AZ MIÉRT NEM AZ EGY POLITIKUS ESETÉBEN?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2017.11.21.


...Ami egy magyar állampolgár esetében börtönnel büntetendő, törvényellenes cselekedet, az miért nem az egy politikus esetében? Az uszítás és becsületsértés miért is tekinthető szabad véleménynyilvánításnak? Kövér László nem konzultált, hanem a Fidesz nevű szekta tagjait okította. Nem véleményt nyilvánított, hanem kinyilatkoztatott, miközben egy több millió ember haláláért felelős diktátor könyvét menthetőbbnek tartja, mint Soros Györgyét. Hát hol van a határ? Ha egyáltalán ismeri ezt a fogalmat a Fidesz vezetése.

"Magyarországon sem kicsi a manipulációs gépezet. Persze természetesen jelentős mértékben tettünk lépéseket a kiegyensúlyozott sajtó felé" …

Mondta ezt az a házelnök, aki a Parlamentből kitilt minden, neki nem tetsző riportert és újságírót. A sajtó kiegyensúlyozása felé tett lépések melyek is? A közpénzből fenntartott újságok pártérdekeket kiszolgáló lejáratókampányai? Esetleg a Migráns1 csatorna megteremtése? Netalántán az ország leglátogatottabb lapjának felvásárlása, majd a kormány szócsövévé tétele? Esetleg a Népszabadság legyilkolása? Kérjük pontosítson, kedves házmester úr! Számunkra fontos az, hogy mi is tisztában legyünk a tényekkel, ugyanis nem szeretnénk felülni semmiféle provokációnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.