2017. november 18., szombat

AZT MÁR NEM LÁTJA AZ ISTENBARMA, HOGY A SZEMÉT KILOPJA A DRÁGA VEZÉR ÉS BANDÁJA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.11.17.


Facebookon. Ott, ahonnan azonnal törlik azokat a kommenteket, amelyek nem passzolnak bele az idillbe. Ezzel szemben marhasok olyan szurkolójuk van, aki külföldön élő, ámde veszettül hazaszerető, jómódú honpolgár. A franc nem tudja, egy ilyen önkéntes bértrollnak hány profilja van, de valamiért ezt a külhoni szurkoló stílt nagyon csípik. Olyan is van köztük, aki élete veszélyeztetésével menti kifelé a német, holland, francia rettegő nyugdíjasokat és Magyarországra csempészi őket ötszázasával, mert itt biztonságban élhetnek. És van, aki ezt elhiszi.

Közben Hidvéghi Balázs főkommunikációs izé mesedélutánt tart a rajongóknak. Nem elég, hogy a rohadék Brüsszel nem fizeti ki Miviktorunknak a szuperokos kerítés költségeinek felét, de ráadásul ezek össze vannak állva Sorossal és az agg milliárdos tervét hajtják végre. Sőt, Hidvéghi szerint tovább csökkentik a nemzeti hatásköröket és átteszik Brüsszel jogkörébe. Vagy ilyesmi.

Hát már tegnap is késő lett volna. Az ilyen vérgeci jogászkodó kormányok ellen nincs más védekezési mód, mint elég egyértelműen elküldeni őket a büdös francba, amikor tartják a markukat. És ha az Unió össze akarja kapni magát végre, vagy megszabadul az ilyen faszoktól, mint amilyenek mi is vagyunk, vagy átgondolja a hatásköröket, aztán a tündéri kis nácik vagy meg tudják győzni a nem túl eszes szavazóikat, hogy az lesz nekik a jó, ha kilépünk az Unióból (jó ideje ennek az előkészítése folyik), vagy nem tudják meggyőzni az embereket és akkor pofára esnek. De legalább nagyon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.