2017. november 26., vasárnap

BUTUS AGYMENÉSEI

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Butus
2017.11.26.


A magyar valóság már annyira irracionális, hogy talán az ilyen agymenésekkel lehet a legpontosabban leírni.

A Heti Napló ütős kérdése ma az lesz, hogy van-e Soros terv. Tekintettel arra, hogy egyéb elfoglaltságom okán nem tudok szavazni, most leírom a véleményemet:

1/ Csodálkoznék, ha az ATV nézői köre nem azt fogja jelezni, hogy NINCS Soros terv

2/ Én olvastam az öregúr életrajzát. Sőt elég jól ismertem (kb. húsz évig dolgoztam a CEU-ban, az OSI-ban és az alapítványnál. Ez véletlen, de egy gimiben érettségiztünk, a Bp-i Berzsenyiben. Nem azonos évfolyamban…).

Szerintem van Soros terv. Sőt, sok Soros terv van. Hiába milliárdos valaki, nem tud tervek nélkül világhírű egyetemet, kollégiumot építeni szülőföldjén a saját vagyonából. Tervek, elgondolások nélkül nem tud támogatni több ezer fiatalt, művészeket, írókat és politikai pályára készülőket. Ebben van némi kockázat…

3/ Őszintén remélem, hogy a közel 90 éves magyar szívű milliárdos egészségének nem árt meg ez a mocskos propaganda.

Soros Úr! Vigyázzon magára! Barátaim! Vigyázzunk rá!
***
Nagyon drukkolok a füredi polgármesternek, aki a négycsillagos wellness hotelt egy milliárdból építtette, mert összekevert néhány papírt. Az EU-s támogatás ugyanis egy kézilabda pályára és egy kollégiumra szólt. Pógármester úr rezzenéstelen arccal SZÁLLÁSHELYNEK nevezi a szállodát, ahol 2 személy potom 80 ezer forintért tölthet két napot.

Nehéz lesz egy év múlva lerohasztania az épületet, hogy annak tűnjön, amire a pénzt kapta… Addig Lázár vizsgálódik, a zsebek meg dagadnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.