2017. november 24., péntek

EGY FELCSÚTI KISVASUTAS MAKUTYI KAMPÁNYDUMÁJA

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: ADORJÁN GYÖRGY
2017.11.24.


Mi felcsútiak arról is híresek vagyunk, hogy a változásokat támogatjuk minden körülmények között, főleg ha azok személyes érdekeinkkel is egybeesnek.

Barátaim, testvéreim, honfitársaim, véreim, magyarok! Új világ lesz! Vége lett az ideiglenes alkotmány korszakának, mint ahogy véget vetettünk az ideiglenes rendszerváltás korának is. Új világ kezdődik 2018-ban szeretett hazánkban kedves barátaim, ahol a kormány már nem azzal lesz elfoglalva, hogy az ellenzéket szapulja s lépten, nyomon belekössön annak országrontó tevékenységébe. Új világ, melyben a kormány kormányozni fog és nem az ellenzék viselt dolgait vesézi ki majd nap mint nap. Új kormány, mely nem írógép javításával, hanem számítógép beállításával fog úrrá lenni a bajokon, mert változás kell, változásra van szükség.

Szabályozott lesz minden. Mint a Kresz-ben. Mert nem mehet az tovább, hogy a löszfalként összeomlott szocializmus után az ész nélkül szélnek eresztett kapitalizmus vegye át az uralmat. Túl kell lépni a piac mindenható hatalmán. Kijózanodó világra van szükség, ahol majd a nemzetállamok őrködnek a szabályok betartása felett. Mert az állam tekintélye majd végleg visszaáll, illiberálisan!

Tisztelt honfitársaim! Árpád vérei, magyarok! Mint az a bizonyos versenyló, mindannyian szomjazzuk a sikert. A siker én vagyok. Ti is tudjátok, mi is tudjuk, mindannyian tudjuk.

Visszaszereztük mindazt, amit csalással és hazugsággal elvettek tőlünk. Rajtunk kívül ki is mondhatna itt igazat? A kitartás, a nemzet iránti szeretet, hazánk boldogságának mindenek feletti óhajtása csak ránk jellemző már ezer éve. Bocsánat a pontatlanságért. De kedves barátaim, ugye értik mit is akartam ezzel mondani? Tehát kedves barátaim a reménytelen szocialisták az utolsókat rúgják. Mi még besegítünk nekik egy kicsit. Hiába volt kapus egyik kormányfőjük, tizenegyest nem lehet védeni. És a mi népünk büntetőt ítélt nekik. Ezt tudjuk, mert ott vagyunk minden kilométerkőnél. Én fogom rúgni nekik. Ahhoz, tudják nagyon értek. Hátulról is. Ne izguljanak, nem fogom elpuskázni. Két lábbal rúgom nekik. Az önök nevében, kedves barátaim!...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.