2017. november 8., szerda

EGY KICSIT AZ ŐSZI ZAVARGÁSOKRÓL, AVAGY MÉGSEM

HUPPA BLOG
Szerző: CSERPES TAMÁS
2017.11.08.


A heves és brutális őszi zavargások jelenleg is ugyanolyan intenzitással folynak, mint a nyáron, azaz sehogy. A nagy októberi forradalom érdeklődés hiánya és más, előre látható események miatt elmaradt.

Jó esetben valaki váratlanul megbotlott az Oktogonnál, pár tojás összetört és emiatt néhány csúnya szó szaladt ki az illető száján, aminek hatására egyesek kicsit zavarogni kezdtek. Néhány hangya rövid szenvedés után megfulladt, társaik szerencsésen megmenekültek. Ennél izgalmasabb kormányellenes megmozdulás – a heves esőzéseket leszámítva – nem nagyon történt a fővárosban, ami nem túlságosan nagy tragédia.

Nem mindenkit lelkesít fel egy-egy, hazafias módon felgyújtott autó felemelő látványa, illetve a honvédelmi közelharc egyes szemetes konténerekkel, valamint más, agresszíven ellenálló tereptárgyakkal szemben. Maradjon csak meg az utcai csatározás a Fidesz-KDNP jól bejáratott eszközéül. (Vízbázisú festékeket azonban senki se használjon nemzetegyesítés céljából, mivel az könnyen eltávolítható, ezért garázdaságnak, illetve szándákos rongálásnak minősül. A spontán égés és a bontási munkálatok végzése nem.)

Az elhivatott atyafiak, valamint honleányzók, bullterrier-nénik jobban értenek az ilyesmikhez, ráadásul rendelkeznek az ehhez szükséges gyakorlattal, elszántsággal, valamint erőnléttel. A tengerészgyalogos harcinéniket vajon hol trenírozzák?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.