2017. november 24., péntek

ESŐ UTÁN KÖPÖNYEG

MÉRCE
Szerző:DIÓSZEGI-HORVÁTH NÓRA
2017.11.23.


6 hét, vagyis 42 nap. Ennyi idő alatt egy képzett és felszerelt hegymászó felhág a Mount Everest csúcsára. Egy hirdetés szerint ennyi idő alatt meg lehet tanulni alapfokon spanyolul (amire azért ne vegyünk mérget), Tom Cruise állítólag egyszer ennyi idő alatt fogyott 5 kilót, és idén nyáron hat hét alatt összesen 1400 földrengést mértek a Yellowstone Nemzeti Parkban. Ja, és hat hét kellett ahhoz, hogy Soros György is kifejtse a véleményét a Soros-konzultációról.

Október 9-én indult a legújabb Nemzeti Konzultáció Magyarországon, 42 nap múlva érkezett rá válasz az érintettől. Nehéz kérdés, hogy vajon szükség volt-e egyáltalán arra, hogy Soros György megszólaljon. Valójában ugyanis nem csak erről az ominózus hat hétről, 42 napról van szó. Hanem arról az immár több mint fél éve tartó, szisztematikus hadjáratról, amit nem csak Soros György, de a sorosbérencek, sorosügynökök, soroskatonák ellen folytat a kormány, méghozzá egyetlen céllal: hogy olyan ellenségképet kreáljon, amely ellen hatékonyan fellépve erősítheti a mindenható uralkodó képet. Hatalomtechnika, manipuláció, előre megfontolt szándék. Egy játék, aminek a szabályait a kormány alkotja és aminek a tétje egyértelműen és mindent kizáróan a 2018-as választások megnyerése.

Idén tavasszal a CEU és a civilek kerültek célkeresztbe. És nem csak retorikai szinten, nem csak álságos sajtótájékoztatókon és Fidesz-közleményekben, vagy a propagandalapok hasábjain folyt a verbális hadakozás. Németh Szilárd némi célozgató felvezetés után egészen pontosan 2017. január 9-én kezdte el belengetni az „átláthatatlan” civilek (egész pontosan a „Soros-birodalom álciviljeinek”) megrendszabályozását szorgalmazó terveket.

Nem kell végigvennünk, mi minden történt azóta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.