2017. november 17., péntek

EZ A MOCSOK AZ ÖNÖK MESTERMŰVE, JÁNOS! BIZONY

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2017.11.17.



...János mester! Ha jól értem, akkor megint az van, hogy önök itt sem voltak. Önök szerint az, amit két éve itt napi 24 órában lenyomnak a torkunkon, annak se súlya, se értelme, se jelentősége, se hatása, se következménye. Önök semmiről nem tehetnek. Vagyis önök szórakoznak. Mondom is, hogy mennyit: önök 2015-ben elszórakoztak egy nemzeti konzultációt, egy 2016-os érvénytelen népszavazást kampánnyal együtt, meg még vagy hat darab médiakampányt Soros nevetéséig.

Önök 2014 óta összesen legalább 50 milliárd forint közpénzt égettek olyan propagandakampányokra, amelyeknek az önök olvasatában semmi közük nincs ahhoz, hogy az emberek rettegnek és lassan agyonverik egymást, nem csak az idegeneket. Mert annak, hogy milyen egyenpropaganda tódul mindenhonnan a pofánkba, ahhoz a kormányak semmi köze.

Önök 2015 májusától a 2016-os érvénytelen népszavazásig a migrációellenes riogatásra közel 14 milliárd forint közpénznek vertek a seggére (azóta még eltelt egy év, az ebben nincs benne). A reggeltől estig migránsozó, híreket hamisító közpénzmédiájuk tavaly 87 milliárd forintot zabált fel, és ebben nincs benne az, amit idén.

Az önök zseniális Mészáros Lőrince közel 200 lap boldog tulajdonosa lett, Vajna rádiói üvöltenek az egész országban, mindenkit eltakarítottak, aki útban volt, és most azt magyarázzák, hogy mindennek semmi hatása nincs az emberekre.

Az a helyzet, János, hogy ön rosszul tudja, illetve szerintem pontosan tudja, és – mivel nem nagyon maradt más opció – szándékosan hazudik. Az a helyzet állt elő, hogy az önök által orrvérzésig sulykolt beteg üzenetek nyomán 24 éves rekordra ugrott Magyarországon az idegenellenesség.

És ha önnek van pofája azt mondani, hogy 170 millió forintnyi amerikai dollár elég arra, hogy egy választást befolyásoljon, akkor ez egy beismerő vallomás. Önök százmilliárdokkal hülyítik, butítják és döntik nyomorba ezt az országot, és Lázár Jólviseljükakritikát János akárhányszor köpi szembe magát 2 óra leforgása alatt, ez az önök felelőssége. Azért vettem a fáradságot, hogy leírjam ezt a sok arcpirító, következetlen fröcsögést, mert szükség lesz rá. Ez az ország saját maga finanszírozza azt, hogy lelketlen, ostoba, sötét büdös tahóvá váljon, aki a saját anyjára is rendőrt hív, ha nem ismeri fel a sötétben. És ez nagyon nincs rendben.

Önök elérték, hogy egy szaros tranzitország (de már az se) maga alá hugyozzon, ha csak szóba kerülnek a menekültek, akiket önök következetesen migránsoknak titulálnak, akár megalapozott a minősítés, akár nem. Önök ezt az országot százmilliárdok elégetésével/ellopásával mérgezik a gyűlölettel. Ez a mocsok az önök mesterműve, amit már csak a fentihez hasonló, ellentmondásoktól hemzsegő hazugságokkal képesek elkenni. De legalábbis megpróbálják. Ezért önöknek felelniük kell, és senkit nem fog érdekelni, hogy tudnak-e érdemi nyilatkozatot tenni a kérdésben, vagy sem. A magánvéleményük meg végképp senkit nem érdekel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.