2017. november 16., csütörtök

FARKAS FLÓRIÁN: A SIKEREIM FÁJNAK AZ ELLENZÉKNEK, EZÉRT TÁMADNAK

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: bl
2017.11.15.


Semmilyen büntetőeljárás nincs ellenem. Aki mást állít, az hazudik. Ez az ellenzék szánalmas vesszőparipája, csakhogy egyetlen hivatalos szerv sem támasztotta alá – jelentette ki fennhéjázóan a Lungo Drom ismét megválasztott elnöke.

A közelmúltban, titokban megtartott Lungo Drom nagygyűlésen – ahová állítólag pár ezer forintért toborozták a résztvevőket – Balog emberminiszter szuperlatívuszokban beszélt Farkas Flóriánról.

Balogh szerint Farkas az első cigány vezető Magyarországon, akivel érdemben lehet és lehetett együttműködni. Az Országos Roma Önkormányzatnak az elmúlt huszonöt évből volt négy „botránymentes” éve, amikor Farkas Flórián volt az elnök.

Csak harsányan röhöghetünk azon, hogy hangsúlyozta: szabálytalanság esetén eljár, vizsgálatot indít, ha kell, feljelentést is tesz, mert „tiszta kézzel lehet csak részt venni” a roma politikában. Kiemelte : akit viszont alaptalanul vádolnak, azt megvédik.

A magát kereszténynek mondó kormány tagja szerint sokkal jobb ma a romák helyzete, mint 2010-ben volt, a problémák sokkal kisebbek. Volt bőr a képén a lelkész úrnak olyat állítani, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. Nemrégen hajdúhadházai romákkal találkoztam, áradt belőlük a panasz. Többnyire nyomdafestéket nem tűrő szavakkal fejezték ki, mit is gondolnak Orbánról és a Fideszről...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.