2017. november 7., kedd

FRADI

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.11.06.


Kezdjük ezt a posztot azzal, ami életünket alapvetően befolyásolja, ami a nép életszínvonalára, a gyermekek oktatására, az egészségügyre, a társadalmi mobilitásra alapvető hatással van: beszéljünk a fociról.
Vagy a foci ürügyén akármi másról, merthogy ennek a történetnek semmi köze sincs a labdarúgáshoz, a labdarúgás itt csak ürügy.
Mi mindenben késésben vagyunk a világ élvonalátol, miért éppen a futballhuliganizmus tekintetében ne lennénk késésben?
Már szinte mindenhol megbírkóztak vele a világban, nálunk meg szárba szökkent és virágzik...


A hírek arról szóltak, hogy a Ferencváros köménymagja megkegyelmezett a klub elnökének, aki maga is hajlandó volt apróbb engedményeket tenni, úgymint a felaprított vénaszkennerek roncsain térdenállva, szájával kényeztetni Hamberger Ádám, a szurkolói csoport vezetőjének, a Fradi tábor capojának csúnyáját, ezenközben még a fején elhelyezett korsóból sem löttyent ki a sör.
Cserébe a szurkolók megigérték, hogy porig rombolják a Groupama Aréna berendezését és saját szektoruk üléseit ellenfeleik bőréből készült huzattal teszik komfortosabbá.
Természetesen már az első mérkőzésen, melyre beengedték őket kitört a balhé, folyt a vér, betört koponya, késelés - ahogy ez már Fradi ultráéknál megszokott.
Csak tudnám, minek ehhez labda, miért nem elég nekik a farpofáik közé szorított kés?

Hogy lesz-e felelősségrevonás?
Ugyan, ki képzel ilyen marhaságot, Orbán csürhéje felette áll a kicsinyes szabályoknak, a stadiont 2006-ért kapták ajándékba, csak azt vették vissza, ami az övék.
Várható volt a választások előtt a Nagy Összeborulás, hiszen ezek az adrenalinfüggő Orbán(?)-huszárok adják a maffiavezér hatalmának sötét hátterét, ők azok, akiket nem köt a törvény, nem kell azonosítószámot sem viselniük, ellenben kis hátizsákjaikban viacolort és Molotov-koktélt szállítanak nemzeti célú felhasználásra.
Ez lenne ma a labdarúgás?
Magyarországon mindenképpen, és talán nem is véletlenül hasonlít a Groupama ketrecre, ketrecharcosok részére készült, és ezt ők tudják is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.