2017. november 11., szombat

GÉPJÁRMŰVEK KARBANTARTÁSÁRA ÉS JAVÍTÁSÁRA IS ELKÖLT A RENDŐRSÉG TÖBB SZÁZMILLIÓ FORINTOT A PORSCHE LÍZINGNÉL

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: CSIKÁSZ BRIGITTA
2017.11.10.


Korábban a Porsche nyerte a rendőrségi gépjárművek vásárlásra kiírt beszerzést, most a gépkocsik javításáról és vizsgáztatásáról szóló tendert is a cég vitte el.

Mintegy nettó 761 millió forintért a Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. és a Pappas Auto Magyarország Kft. végezheti el az Országos Rendőr-főkapitányság gépjárműveinek karbantartását, javítását és műszaki vizsgáztatását – derült ki az uniós közbeszerzési értesítő legfrissebb számából.

Ezen belül is a Skoda és a Volkswagen gépjárművekkel való teendőket – 1255 darabos keretmennyiségre – a Porsche Lízing végezheti el nettó 704 millióért, míg a Mercedes típusú járművek javítását és műszaki vizsgáztatását 57 millió forint értékben – 164 darabos keretmennyiségre – a Pappas Auto Magyarország nyerte el. A cégekkel a szerződéseket idén október 30-án kötötték meg.

A kiírás Opel autókra is vonatkozott, de arra nem írták alá a szerződést, mivel az ajánlattevők érvénytelen ajánlatot nyújtottak be.

A Porsche tarolt azon a sokmilliárdos tenderen is, amelyet legutóbb rendőrségi járművek vásárlására írt ki a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése