2017. november 24., péntek

HADHÁZY SZERINT A KONZULTÁCIÓS ÍVEK SIKERE CSAK KAMU KORMÁNYPROPAGANDA

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Hír TV / SZTÁRKLIKK
2017.11.24.


Nincs nyilvántartás a beérkező nemzeti konzultációs ívekről - erre jutott az LMP társelnöke, miután betekinthetett a feldolgozásba. A Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda egyébként erőltetett menetre kényszerítette Hadházy Ákost, az ellenzéki politikusnak mindössze másfél órája volt arra, hogy Budapest három különböző pontjára eljusson, és megnézze a visszaküldött leveleket.

Hadházy arra jutott a látottak alapján, hogy a kormány állításával szemben nemhogy 1,7 millió, de 1 millió visszaküldött konzultációs ív sincs - írja a HírTv.

Alig másfél órát adott a Miniszterelnöki Kabinetiroda az LMP társelnökének, hogy három helyszínen betekinthessen a nemzeti konzultációs ívek feldolgozásába. Elsőként a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. egyik VIII. kerületi telephelyére várták. Az újságírók csak a kapuig kísérhették az LMP politikusát, egy helyszínre sem mehettek be, felvételeket csak a Kormány.hu fotósa készíthetett.

"Elvileg ezen a helyen a postáról áthozzák dobozokban az íveket, elvileg kiveszik a papírokat a dobozokból, és elméletileg átvilágítják, hogy nincs-e benne robbanószer - itt ennyi történik. Döbbenetes volt, amikor kérdeztük, hogy szeretnénk látni egy nyilvántartást, hogy egy nap alatt mennyi érkezik ezekből a konténerekből, azt mondták, hogy nincs ilyen" - nyilatkozta Hadházy Ákos.

Az LMP társelnökét elmondása szerint legalább féltucatnyian kísérték, köztük a propagandatárca egyik munkatársa, ám kérdéseire senki nem tudott válaszolni. A politikusnak csak bő negyedórája volt az első helyszínen vizsgálódni, a délutáni csúcsforgalomban ugyanis Zuglóba kellett átérnie...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.